Six Bricks Nederland

Vanessa Ouwerling-Heel

Kandidaat

Steun jij mij?

Met jouw hulp maak ik kan op de publieksprijs!
Daarnaast kiest de jury mij wellicht als winnaar op basis van mijn pitch en referenties. Klik op onderstaande knop en Bekijk (+1), Like (+5) of deel (+10) mijn video op Facebook voor de publieksprijs!

Beoordelingsronde begint over:
0:00:00:00
Status
Kandidaat
Reviews (editie)
11
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf Six Bricks Nederland
Plaats Rijswijk
Ondernemersfase Ondernemer
Website www.sixbricksnederland.nl

Over Mij

Als kind zat ik al uren op zolder te bouwen. Met DUPLO® en later met LEGO®. Ontdekken, bouwen en plezier hebben. Mijn creatieve brein staat nooit stil. De Six Bricks zijn een manier om mijn creativiteit te uiten én er anderen mee te helpen, te inspireren. Gooi mij een uitdaging of vraag voor de voeten en ik verzin een manier waarop de Six Bricks bijdragen tot ontwikkeling. Ik noem het dan ook de Magische Six Bricks! Met Six Bricks Nederland zet ik de Six Bricks methode op de kaart voor het (speciaal) onderwijs, de kinderopvang en de zorg. Door praktische trainingen en workshops waarin de deelnemer eerst zelf de oefeningen gaat ervaren en vervolgens zelf aan het ontwerpen van activiteiten slaat, inspireer ik de deelnemers om spelend leren te omarmen. De trainingen zorgen gegarandeerd voor veel plezier bij de deelnemers en verfrissende inzichten. Mijn jarenlange ervaringen uit de zorg en het werken met kinderen komen hierin goed van pas.

Mijn uitgelichte reviews

Enthousiast, vol ideeën, vriendelijk,meelevend Uitstekend
7 maanden geleden

Vanessa is bij alles wat zij onderneemt zeer bevlogen . Zij kan zowel kinderen als ouderen enthousiast maken. Tevens is het bewonderenswaardig hoe zij als beginnend zzp er tijdens de coronatijd aan de weg getimmerd heeft om het hoofd boven water te houden.

Foty Awards 2022
Vrolijk, constructief, humor, open, doelbewust Geweldig
7 maanden geleden

Vanessa is een vrolijke verschijning, die met haar aanwezigheid, kennis en kunde met een aantal ‘simpele’ LEGO stenen waanzinnig mooie doelen bereikt!

Foty Awards 2022
She builds smiles with Duplo Geweldig
7 maanden geleden

We hadden de eer om voor Vanessa een nieuwe website en huisstijl te ontwerpen. Haar gedrevenheid, visie, enorme drive en energie maakte dat dit een feestje werd. Ze weet goed wat ze wil en kan nieuwe ideeën en concepten omarmen. Haar slogan "We build smiles" is haar op het lijf geschreven.

Foty Awards 2022
Leergierig, enthousiast, energiek, passievol en vrolijk! Uitstekend
7 maanden geleden

Vanessa heeft mij gecoacht toen ik er zelf niet meer uitkwam op privé gebied en qua werk. Ze was rustig, stelde goede vragen en heeft mij echt aan het denken gezet waardoor ik al snel weer in beweging ben gekomen. Ze doet dit op een positieve en eerlijke manier. Heel leuk om met Lego te werken en om creatief bezig te zijn. Dit proces ondersteunt en coacht zij uitstekend. Bedankt Vanessa!

Foty Awards 2022
Bevlogen meelevend serieus spontaan Geweldig
7 maanden geleden

Vanessa heeft een zeer bevlogen passie voor alles wat zij doet of dat is met kinderen of met ouderen Ze heeft oog voor het detail en voor de totale opzet Ze kijkt ook vooral naar de persoon

Foty Awards 2022