Data Wise Consultancy

Valérie Vernout

Kandidaat finalist

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Beoordelingsronde eindigt over:
0:00:00:00
De finalistenronde start over 1 maand
Status
Kandidaat finalist
Reviews (editie)
28
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf Data Wise Consultancy
Plaats Helvoirt
Ondernemersfase Starter
Website datawiseconsultancy.com

Over Mij

Ik ben oprichter en organisatieadviseur bij Data Wise Consultancy, gespecialiseerd in het omvormen van bedrijven naar datagedreven en toekomstgerichte organisaties. Door mijn analytische denkwijze en heldere communicatie verbeter ik bedrijfsprocessen en help ik doelstellingen te realiseren. Gedreven door een passie voor data en nieuwe technologieën, bevorder ik innovatie en groei binnen organisaties. Als specialist in projectmanagement, businessanalyse, informatiemanagement en data protection/privacy, optimaliseer ik processen en bied ik concrete oplossingen zoals quick scans voor verbeterpotentieel en advies over data privacy en veiligheidsvraagstukken. Mijn doel is om organisaties te laten groeien door weloverwogen beslissingen, kostenverlaging, snellere innovatie en klantgericht werken. Data Wise Consultancy is trotse partner van Sevenwave, waar ik samenwerk met een team van experts met een breed scala aan kennis en vaardigheden om jouw organisatie optimaal te ondersteunen. Mijn aanpak: door data en processen in kaart te brengen, kunnen deze geoptimaliseerd en gericht ingezet worden. Daarnaast zorgt bewustwording en borging voor een datagedreven aanpak en dit resulteert in waardecreatie. Ik creëer een cultuur van continue verbetering, waarbij ik medewerkers op alle niveaus betrek om eigenaarschap en motivatie te verhogen. Ik ben een ervaren data-evangelist en keynote spreker met een brede achtergrond in internationale samenwerking en betrokkenheid bij non-profit gemeenschappen zoals CompTIA Benelux Community. Ik faciliteer samenwerkingen tussen overheid, onderwijs en bedrijven. In mijn vrije tijd kook ik graag voor vrienden en ben ik erg actief in de tennissport, zowel recreatief als in mijn rol als bestuurslid bij een lokale tennisclub. Mijn optimistische kijk en vrolijke houding hebben een positieve invloed op de mensen om me heen. Ik leer graag nieuwe dingen en pas deze actief toe in mijn werk.

Mijn uitgelichte reviews

Initiatiefrijk, analytische denker, communicatief sterk, doorzetter Uitstekend
1 maand geleden

Valerie is een lieve spontane dame, die gedreven is en alle ballen hoog kan houden. Valerie is een doorzetter, behulpzaam en empathies.

Foty Awards 2024
Netwerker, sociaal, creatief, out-of-the-box-denker Geweldig
1 maand geleden

Valerie is een sociaal persoon. Makkelijk om mee in contact te komen en iemand die meedenkt en mensen verbind. Kiest niet automatisch voor de makkelijkste weg en is niet bang voor een uitdaging. Een enorme doorzetter en erg creatief. Is ook niet bang om een spiegel voor te houden en laat je graag andere opties zien die niet altijd binnen het kader vallen, maar een out of the box denker. Een aanvulling voor je bedrijf, iemand waar je op kan leunen en er voor je zal zijn.

Foty Awards 2024
Vriendelijk, open communicatie, meedenkend, meewerkend Geweldig
1 maand geleden

Valerie is vriendelijk en open in haar communicatie. Ze is direct op een vriendelijke manier.

Foty Awards 2024
Leergierig, ambitieus, enthousiast, daadkrachtig, behulpzaam Geweldig
1 maand geleden

Ik heb Valérie leren kennen als iemand die altijd bezig met zichzelf te ontwikkelen. Of het nu gaat om het volgen van een cursus of opleiding, het aanpakken van een nieuwe job, om sportprestaties, Valérie zal er alles aan doen om het beste eruit te halen. In onze vriendschap weet ik wat ik aan Valérie heb en weet ik dat ik een beroep op haar mag doen. In 2018 ben ik een periode ziek geweest en ze had meteen aandacht voor mij en mijn situatie en ze stond klaar om te helpen. Niet alleen met praktische hulp maar ook met een luisterend oor, zo fijn! Valérie en ik kunnen goed sparren met elkaar over werk en privé. We zijn beide direct en kritisch wat vaak waardevolle gesprekken oplevert. Verder kunnen we ook gezellig babbelen over onze gezamenlijke hobbies, onze liefde voor dieren en onze liefde voor koken. Valérie is een fijn mens en ik ben blij dat ik haar, via haar partner, heb leren kennen!

Foty Awards 2024
Geen Geweldig
1 maand geleden

Graag wil ik een referentie schrijven voor Valerie, met wie ik de eer heb gehad om samen te werken binnen de community van CompTIA, Women in Tech. Valerie is een prettige persoon om mee samen te werken en brengt een positieve energie in elke interactie. Haar analytisch vermogen is indrukwekkend, ze weet van aanpakken en komt met doordachte, effectieve oplossingen. Haar intelligentie straalt door in alles wat ze doet, wat zich vertaalt in haar vermogen om nieuwe informatie snel op te nemen en toe te passen in haar rol/werk. Daarnaast is Valerie een sociaal zeer vaardige dame. Haar empathie en communicatieve vaardigheden maken haar een natuurlijke leider en een geliefde collega. Kortom, Valerie is een uitzonderlijke professional die uitblinkt in zowel haar technische als menselijke capaciteiten. Ze is een onmisbare aanwinst voor elk team en ik beveel haar dan ook van harte aan.

Foty Awards 2024