SharOn-It

sharon willemsen

Geselecteerd

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Binnenkort zie je mijn pitchvideo hier, dus even afwachten. Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Stemronde begint over:
0:00:00:00
Status
Geselecteerd
Reviews (editie)
15
Gemiddelde beoordeling
Uitstekend

Profiel

Bedrijf SharOn-It
Plaats Houten
Ondernemersfase Starter
Website www.sharon-it.nl

Over Mij

In de coronatijd ben ik mijn baan kwijtgeraakt als congresontwikkelaar. Met nog drie maanden tot mijn verlof kreeg ik er flink stress van...want wat wil ik nou eigenlijk? Hoe vind ik nou een baan die ECHT bij mij past? (En bij mijn leven met twee kinderen.) Na een traject met een loopbaancoach kwam ik er niet alleen achter waar mijn talent zat maar ook waar mijn passie ligt. Ik werd ZZP'er en ging als VirtualAssistant aan de slag. ZZP'er zijn was mijn grootste angst ever!, serieus, maar ik ging ervoor. Wie niet waagt wie niet wint. En nog voor mijn tripje naar de KVK had ik al mijn eerste klant binnen. Ondertussen ben ik ruim 1,5 jaar verder en ben ik zo onwijs trots op mijzelf. Ik heb alweer zoveel geleerd, zo vaak uit mijn comfortzone gestapt, zoals nu bijvoorbeeld. Maar de mooiste ervaringen in mijn leven kwamen voort uit een dappere stap, dus kin omhoog en gaan! Als Virtual Assistant heb ik nu halverwege het jaar de omzet gehaald die ik vorig jaar na een heel jaar had. Dus ik denk dat ik erop mag vertrouwen dat ik iets goed doe. En dat krijg je ervan als je je passie volgt. Organiseren, upgraden van bedrijfsstrategieën, projectmanagement... ik doe het allemaal. Ik hoef niet te kiezen en dat is mijn grootste WIN van het werken als ZZP'er.

Mijn uitgelichte reviews

Klantgericht, no-nonsense, levenservaring, plezierig, professioneel Uitstekend
8 maanden geleden

Sharon is by far de beste VA waar ik mee samengewerkt heb. Ze ontzorgt, koppelt terug als nodig. Prettig in de omgang. En ze kan grote klussen efficiënt doen zonder dat het opgeblazen wordt. Ook bijzonder is dat Sharon zelf een enorme berg levenservaring heeft.

Foty Awards 2023
Snel, pro-actief, zorgzaam, betrouwbaar, grappig Uitstekend
8 maanden geleden

Sharon(-it) ondersteunt mij als interim-jurist bij diverse projecten en doet dat tot volle tevredenheid. Ze zeilt feilloos door de drukke agenda's, rondt dingen snel af en weet ook vooruit te kijken. Bij spoedklussen ook in de avond bereikbaar en dat is ideaal. Daarnaast ook gewoon een leuke meid met humor en niet bang voor het leven. Een tien!

Foty Awards 2023
Fantastisch Uitstekend
8 maanden geleden

Sharon is veelzijdig, flexibel, super slim en ontzorgt echt!

Foty Awards 2023
Verantwoordelijk, hardwerkende, sociaal, lief, oprecht Geweldig
8 maanden geleden

Sharon heeft bij mij in de VA poule gezeten en sinds ik haar voor het eerste sprak zag ik al meteen dat het een toppertje is. Oprecht, eerlijk in communicatie, weet wat ze wil en is open en kwetsbaar als dat nodig is.

Foty Awards 2023
Ambitieus, betrokken, zeer kundig, professioneel en heel lief! Uitstekend
8 maanden geleden

Ik heb Sharon leren kennen toen we beiden ons eerste kindje kregen. Door de jaren heen is ons contact steeds meer geworden en is er een hele fijne vriendschap ontstaan. Bij Sharon kun je echt voor alles terecht, weet ze zelf het antwoord niet op een vraag? Dan helpt ze je de juiste weg te vinden, zo lief! Ze denkt in mogelijkheden, super fijn want dat haalt “beren van de weg”.

Foty Awards 2023