Beekmans Design

Saskia Beekmans

Kandidaat finalist

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Binnenkort zie je mijn pitchvideo hier, dus even afwachten. Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Beoordelingsronde eindigt over:
0:00:00:00
De finalistenronde start over 1 maand
Status
Kandidaat finalist
Reviews (editie)
23
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf Beekmans Design
Plaats Ouderkerk aan den ijssel
Ondernemersfase Starter
Website www.beekmans-design.nl

Over Mij

Ruimtes met impact creëren om de wereld een stukje mooier te maken dat is mijn visie. Omdat ik zoveel bedrijven ken die over hun kantoor een standaard sausje zie gooien maar geen impact creëren met hun kantoor. Ze zien hun kantoor als een kostenpost terwijl het je zoveel kan opleveren, als je maar snapt hoe je dat moet doen. Met mijn bedrijf: Beekmans Design ondersteun en ontwerp ik met en voor bedrijven om dat doel te bereiken. Er zijn zoveel mooie bedrijven die een verhaal te vertellen hebben. Dat wil je voelen in het bedrijf en wil je delen met de wereld. #Wereldeenstukjemooiermaken noem ik dat. Hoeveel impact ruimtes kunnen maken weet je vaak pas als het te laat is. Als je personeel wegloopt, Als je geen nieuw personeel krijgt, Als ziekte onder werknemers vergroot, als de burn-out er al is. Een goede ruimte met impact zal deze problematiek verhelpen en met 90% verminderen. Dat is aanzienlijk. Dromen realiseren van het interieur van een kantoor/office. Verrassend en vol karakter wat aansluit op de wensen en eisen. Verder denken van de mens in de ruimte. Functie, routing, omgevingspsychologie, kleurplannen, verlichtingsplannen, akoestiek, materiaalplannen enz. Met sterke technische kennis, kwaliteit in bouwbegeleiding, verrassend en vooral ook creatief, creëer ik die dromen.

Mijn uitgelichte reviews

Multigetalenteerd. Creatief. Ondernemend. Pittig. Geweldig
2 maanden geleden

Ik heb Saskia een vrije opdracht gegeven om 2 schilderijen te maken voor een directiekamer van een elektrotechnisch installatiebedrijf. Thema,s Elektrotechniek en werkgeluk. Het eindresultaat was verbluffend eigen / origineel en treffend binnen de thema’s. Elke dag een plezier om naar te kijken, eyecatchers en altijd een mooi gespreksonderwerp van relaties en gasten die op bezoek zijn. Ik kan een ieder aanraden om met haar een dergelijke uitdaging aan te gaan.

Foty Awards 2024
Kundig, sympathiek, creatief, humoristisch Geweldig
2 maanden geleden

Saskia heeft ons nieuwe appartement in goede samenwerking, waarbij ruimte was voor terugkoppeling, luisterend en meedenkend de sfeer gegeven waar wij naar op zoek waren. Tot grote tevredenheid en op een vakkundige maar toch laagdrempelige manier.

Foty Awards 2024
Creatief gedreven klantgericht resultaatgericht Geweldig
2 maanden geleden

Bij de zoektocht naar een nieuwe woning advies gekregen over de mogelijkheden welke een woning te bieden heeft. Door haar manier van denken in mogelijkheden werd ik verrast door de indeling die mogelijk was in een standaard woning. Door haar uitgebreide kennis van diverse materialen en haar netwerk van leveranciers het nieuwe huis een echt thuis kunnen maken.

Foty Awards 2024
Inspirerend, strak, kleur, materiaal, gevoel Uitstekend
2 maanden geleden

Mooi project gemaakt in Landgraaf, te weten een woonhuis omgebouwd tot kantoor/showroom voor Verometal BV. Saskia heeft hierin een belangrijke rol gespeeld als interieurarchitect. De interieur-en exterieurwensen van de opdrachtgevers heeft zij perfect vertaald naar een uitvoerbaar project. De keuze van materialen en kleuren heeft een uniek eindresultaat opgeleverd.

Foty Awards 2024
Bevlogen Geweldig
2 maanden geleden

Saskia leerde ik kennen in een Tiny-House project waar zij de leiding had. Bevlogen als ze is nam ze de verschillende leveranciers mee in dit uitdagende project en zette ze, met ons, een top resultaat neer. Met haar kennis, inzicht en overzicht haalde ze het beste in ons naar boven en dat voelden de bezoekers als ze in de "Tiny" ruimtes waren. Een mooie samenwerking waarmee je gelijk waarde aan je netwerk toevoegt. Succes Saskia

Foty Awards 2024