REMY4YOU Coaching & Training

Remy Pronk

Deelnemer

Hoera, ik doe mee aan de Foty Awards 2023 en maak kans op de volgende ronde!

Het is hierbij belangrijk dat ik referenties verzamel, dan vergroot ik de kans dat de organisatie mij selecteert voor de Foty Awards 2023. Alvast bedankt!

Schrijf referentie
Registratieronde eindigt over:
0:00:00:00
De selectieronde start over 2 weken
Status
Deelnemer
Reviews (editie)
0
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf REMY4YOU Coaching & Training
Plaats Boxtel
Ondernemersfase Ondernemer
Website www.remy4you.nl

Over Mij

Compassie is het toverwoord. Veranderingen in jezelf begint bij π•πŽπ„π‹π„π. Uit het hoofd en leren luisteren naar je hart en buik. 𝐁𝐀𝐋𝐀𝐍𝐒 daarin is πŠπ„π˜. Ik geloof dat mensen kunnen excelleren als ze vanuit hun innerlijke kracht (hun unieke elementen) opereren. Leven vanuit authenticiteit, lef en kwetsbaarheid leiden, gezien vanuit mijn professionele en persoonlijke ervaring, tot geluk en succes. Verbinding met jezelf leidt tot verbinding met anderen. Elkaar zien daar geloof ik in. Ik hou van mensen en ik hou ervan om ze te laten zien dat ze meer dan de moeite waard zijn. Samen met mijn paarden boeken we fantastische resultaten. Hoe gaaf is dat? Zelf ben ik in 2020 gestopt met mijn baan al senior key account manager en ben gaan doen waar mijn passie ligt. Werken met dieren en met mensen. Ik ben oprecht dankbaar dat mijn bedrijf vol zit met trajecten en de resultaten zijn ongelooflijk goed. Mijn persoonlijke verhaal: www.https://www.remy4you.nl/over-remy/

Mijn uitgelichte reviews

Vertrouwd, meedenkend, gezellig, behulpzaam, Geweldig
6 maanden geleden

Door uwv ben ik aan remy gekoppelt voor een revalidatie. Hier zat bij mij in het begin heel veel strijd en frustratie, Remy nam hier rustig de tijd voor om daar samen aan te werken zodat ik daarna ook echt aan mezelf kon werken met de paarden en ook een keer met de ezels. Ik voelde me altijd heel fijn om bij Remy te zijn.

Foty Awards 2022
Betrokken doelgericht zorgzaam oprecht Geweldig
6 maanden geleden

Remy is een fijne coach die alle aandacht vestigt op jou en jouw herstel. Ze is erg betrokken en luistert aandachtig naar jouw wensen en hier ga je dan samen met Remy doelgericht aan werken. Ik ervaar de coaching van Remy erg prettig!

Foty Awards 2022
Sterk betrokken vrolijk innemende ondernemer Uitstekend
6 maanden geleden

Remy is een betrouwbare ondernemer. Ze durft van een gebaand pad af te gaan om haar hart te volgen. Ze is een coach die doortastend is en de kern goed kan verwoorden. Ze heeft zakelijke genoeg in huis om haar onderneming een succes te maken. Ze is ook een empathisch ondernemer.

Foty Awards 2022
Begaan bevlogen kundig en menselijk Uitstekend
6 maanden geleden

Opgegroeid met deze fijne vrouw als lieve vriendin, die ik volwassen heb zien worden als zeer gedreven en ondernemend mens. Commercieel heel kundig, maar nu pas echt op de juiste plek. Zij zet haar kunde en menselijk inzicht samen op een prachtige plek, op een inspirerende wijze! Voor mij vriendin, coach en inspirator

Foty Awards 2022
Compassievol, enthousiast, GeΓ―nteresseerd, Vaardig Geweldig
6 maanden geleden

Ik heb Remy leren kennen als een fijn persoon. Al vanaf het begin heeft Remy mij ondersteunt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zij deed dit al vΓ³Γ³r dat ze haar bedrijf startte. Toen ik op school vastliep heeft ze geluisterd naar mijn verhaal en heeft ze me geholpen met het maken van een keuze die voor mij goed voelde. Dit deed ze met compassie en aandacht voor mijn gevoel. Toen Remy startte met haar bedrijf was ik een van haar eerste klanten. Ze neemt Γ©cht de tijd voor je en coacht op een manier, en in een ruimte, waar ik mij enorm prettig bij voel. Remy en haar paard zijn niet bang om op een passende manier mijn gedrag te spiegelen. Dit is voor mijzelf vaak vrij confronterend. Remy ziet dit en bied een luisterend oor, Γ©n ondersteunt mij in het aangaan van mijn uitdagingen. Ze is hierin flexibel en gaat daarbij met aandacht met me aan de slag. Ik ga elke coaching sessie met plezier naar Remy en haar paard toe. De sessies brengen mij veel. Maar het werken met zo'n fijne, open en eerlijke coach helpt mij des te meer.

Foty Awards 2022