PRAM IT Solutions

Pramuka Godakanda

Kandidaat finalist

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Binnenkort zie je mijn pitchvideo hier, dus even afwachten. Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Beoordelingsronde eindigt over:
0:00:00:00
De finalistenronde start over 1 maand
Status
Kandidaat finalist
Reviews (editie)
18
Gemiddelde beoordeling
Uitstekend

Profiel

Bedrijf PRAM IT Solutions
Plaats Krabbendijke
Ondernemersfase Ondernemer
Website pram-it.com

Over Mij

Ik ben Pramuka Godakanda, 27 jaar oud en geboren in Sri Lanka, waar ik tot mijn 15e heb gewoond. Met PRAM IT Solutions help ik nu al zo'n 7 jaar startupbedrijven met het ontwerpen en bouwen van Web, SaaS-producten en het opzetten van remote teams. Het design- en developmentteam van PRAM IT werkt op afstand vanuit Sri Lanka. Zelfstandig ondernemen is geweldig. Je bent eigen baas en kunt alle successen aan jezelf toeschrijven. Maar, zoals met alle goede dingen, is er ook een keerzijde: je staat er vaak alleen voor. Daarom organiseren we samen met ervaren en startende ondernemers uit onze Facebook-community 'Startende Ondernemers' webinars en evenementen om kennis te delen en te netwerken. Bij PRAM IT Solutions ben ik altijd op zoek naar lange samenwerkingen. Daarom bieden we al onze klanten gratis helpdesk diensten aan om in contact te blijven. Dit is ook de reden waarom we de community hebben gestart en regelmatig online en fysieke events organiseren. PRAM IT Solutions is de digitale partner van het succes van collega-ondernemers. Ondernemen doen we samen.

Mijn uitgelichte reviews

Empatisch, behulpzaam en staat altijd voor je klaar Uitstekend
1 maand geleden

Pramuka is een ideaal teamlid en leider, iemand die niet alleen beschikt over sterke sociale vaardigheden maar ook in staat is om een positieve en inclusieve omgeving te creƫren. Zijn openheid voor feedback suggereert dat hij bereid is om te leren en zich aan te passen, wat belangrijke eigenschappen zijn voor persoonlijke en professionele groei. Het betrekken van iedereen bij het proces geeft aan dat hij waarde hecht aan samenwerking en dat hij de inbreng van anderen waardeert, wat kan leiden tot betere besluitvorming en een sterkere teamdynamiek. Deze eigenschappen maken Pramuka een waardevolle aanwinst voor elk team of gemeenschap.

Foty Awards 2024
Pramuka is altijd klaar Uitstekend
2 maanden geleden

Pramuka ken ik als de oprichter van de Startende Ondernemers Facebook groep. Hij helpt mij met het opzetten van mijn onderneming.

Foty Awards 2024
Betrouwbaar, professioneel en flexibel Geweldig
2 maanden geleden

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer te spreken ben over deskundigheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid van het bedrijf en Pramuka zelf. Denkt mee, oplossingsgericht en persoonlijk.

Foty Awards 2024
De beste partner die ik ken Uitstekend
2 maanden geleden

Pramuka is een geweldige man. Hij is enorm behulpzaam. Alles wat ik weet over sales en IT heb ik van hem geleerd. Pramuka is altijd aan het werk. Hij is heel erg gepassioneerd in wat hij doet. Het is geen werk voor hem, het is gewoon een deel van hem. Zijn motivatie voor zijn werk heeft mij ook veel motivatie gegeven in wat ik doe. Ik ben hem erg dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan voor mij.

Foty Awards 2024
Vrolijk, eerlijk, ondernemend, empatisch helpt anderen graag Geweldig
2 maanden geleden

Het is gemakkelijk samenwerken met Pramuka. Hij is goed in zijn vak en zoals gezegd is hij een jonge ondernemer maar met een vrolijke, eerlijke insteek. Hij is ondernemend en mede vanuit zijn cultuur empatisch en helpt anderen daardoor graag.

Foty Awards 2024