XPACT training & coaching

Pieter Blonk

Kandidaat

Steun jij mij?

Met jouw hulp maak ik kan op de publieksprijs!
Daarnaast kiest de jury mij wellicht als winnaar op basis van mijn pitch en referenties. Klik op onderstaande knop en Bekijk (+1), Like (+5) of deel (+10) mijn video op Facebook voor de publieksprijs!

Beoordelingsronde begint over:
0:00:00:00
Status
Kandidaat
Reviews (editie)
16
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf XPACT training & coaching
Plaats Moordrecht
Ondernemersfase Ondernemer
Website www.xpacttraining.nl

Over Mij

School was voor mij niet fijn. Ik wilde er zo snel mogelijk weg. Ik hoorde er niet bij, werd gepest en kon mijzelf niet zijn. Ik maakte de keuze om na het behalen van mijn mavo diploma bij Defensie te solliciteren. Na een carrière van 17 jaar bij Defensie, ben ik in februari 2020 gestart als ZZP. Nu deel ik mijn ervaringen en (levens)lessen met mensen die ik daarmee verder kan helpen. Ik wil mensen bewust maken van de keuzes welke ze in het leven hebben en de patronen welke ze door het leven heen ontwikkelt hebben. Bewust zijn zorgt ervoor dat er een keuze is. De keuze om iets te veranderen of vast te houden aan hetgeen dat iemand al doet. Kwetsbaarheid is daarin voor mij een hele belangrijke sleutel. Ik laat graag mijn kwetsbare kant zien omdat dit een prachtig iets is. Kwetsbaarheid verbindt en geeft de ruimte om mezelf te kunnen zijn. Waar ik bij Defensie vijf keer op missie ging naar Afghanistan, heb ik nu mijn eigen missie ontwikkelt. Mijn missie: laten inzien dat kwetsbaarheid een kracht is en geen zwakte. Deze missie draag ik uit als mental coach én als spreker. Ik ben een enthousiaste, doortastende en toegankelijke coach, met een no-nonsense aanpak. Met mijn intuïtie weet ik veelal de juiste snaar te raken en anderen daarmee een spiegel voor te houden. Ik ben recht door zee en vertel wat ik hoor en zie. Dit komt soms hard over, maar het komt uit mijn hart. Naast coaching en training, heb ik een unieke coachingsreis in Italië bedacht. Hiermee creëer ik meerdere malen per jaar een unieke kans om aan persoonlijke ontwikkeling te werken. Met uitdagende activiteiten welke (ver) buiten de comfortzone liggen en met persoonlijke begeleiding, komen deelnemers tot nieuwe en waardevolle inzichten.

Mijn uitgelichte reviews

Enthousiast, empathisch, professioneel en betrokken. Uitstekend
6 maanden geleden

Ik ken Pieter als coach tijdens en na mijn coachingsreis in Italië. De passie, eerlijkheid en persoonlijke betrokkenheid vielen mij vanaf onze eerste telefonische kennismaking op. Tijdens mijn coachingsreis en de gesprekken daarna heeft hij mij geholpen om tot inzichten te komen over mijzelf en over de herkomst van mijn gedrag en het effect hiervan op mijzelf en op anderen. Dit doet hij op een rustige, vertrouwde, sympathieke en professionele manier. Hij doet dit aan de hand van een duidelijke visie en theorie, maar weet dit zodanig persoonlijk te maken dat het heel herkenbaar voor mijn eigen situatie wordt. Het vertrouwen wat hij uitstraalt en van mij krijgt, komt ook omdat hij zichzelf kwetsbaar opstelt in het contact en de voorbeelden die hij geeft. Hij heeft mij geholpen om zelf tot oplossingen te komen in situaties die niet comfortabel voelden. Hij geeft handvaten waar ik in de praktijk mee verder kan, wat mij meer zelfvertrouwen en rust heeft gegeven. Ik ben hem daar zeer dankbaar voor, want het maakt mij een krachtiger, positiever en fijner mens. Het mooie is dat het delen van mijn ervaringen met Pieter, ook anderen inspireert en helpt in voor hen lastige kwesties. Zijn lijfspreuk dat kwetsbaarheid geen zwakte is, maar een kracht kan ik met 100% uit eigen ervaring beamen. Voor mij is Pieter een absolute topper, zowel als coach, maar ook als mens!

Foty Awards 2022
Van passievol presteren naar passievol ontwikkelen Geweldig
6 maanden geleden

Al heel wat jaren geleden leerde ik Pieter kennen vanuit de werksituatie bij Defensie. Door de jaren heen werd het elkaar ECHT kennen zowel in werk als privé. In deze periode heb ik Pieter zien veranderen van een passievolle presteerder naar een passievolle persoonlijke verander- en ontwikkelaar. Een transitie van taakgericht naar mensgericht. In die transitie zijn twee kernwaarden onveranderd gebleven: zijn passie en betrokkenheid. Vanuit eigen ervaring weet Pieter dat de weg naar persoonlijke ontwikkeling nauw verbonden is met kwetsbaarheid. Een (soms) pijnlijk proces en tegelijkertijd hard werken aan jezelf. In dat proces is ondersteuning van een professional vaak noodzakelijk. Zijn zelf doorlopen proces en ervaring weet hij te gebruiken om anderen zelfinzicht te geven en ze te laten ervaren dat de kern van persoonlijke verandering en ontwikkeling ligt in bewuste keuzes maken. Hierbij streeft hij niet naar een kortstondige beleving maar naar een blijvende verandering en ontwikkeling. Pieter weet dit in zijn aanpak op een actieve en respectvolle manier te bewerkstelligen waarbij hij niet schroomt om een eerlijke spiegel voor te houden.

Foty Awards 2022
Zelfbewuste, krachtige, enthousiaste ondernemer Geweldig
7 maanden geleden

Pieter is een ondernemer die anderen verder weet te helpen met zijn eigen doorgemaakte ontwikkeling en zelfreflectie. Hij weet onomwonden, duidelijk, eerlijk anderen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Zijn enthousiasme en vrolijkheid is aanstekelijk voor zijn omgeving. Op dit moment is Pieter een directe collega in ons Leadership Centre waarin hij 1 van de hoofdtrainers is. Pieter heeft de gave om mensen iets te laten ervaren, waarin ze niet alleen in het moment groeien, maar waarin de ervaring in het systeem blijft en het werk blijft doen in gesprekken en reflectie.

Foty Awards 2022
Oprecht, open, inspirerend, confronterend en hart van goud! Uitstekend
7 maanden geleden

Na een inspirerende gastles bij onze jongerengroep kwam ik in contact met Pieter. Ik raakte in gesprek met Pieter. Hij wist mij een aantal vragen te stellen over mezelf waar ik geen antwoord op kon geven. Daarnaast heb ik verschillende periodes gehad waarin het persoonlijk met mij niet goed ging. Ik had vaak het idee dat ik mezelf kwijt was en ik viel regelmatig terug in negativiteit. Mijn coachingstraject heeft ervoor gezorgd dat ik anders naar mezelf ben gaan kijken. Mijn zelfvertrouwen, zelfbeeld en eigenwaarde zijn enorm gegroeid. Pieter zijn levensspreuk is "Kwetsbaarheid is een kracht". Kwetsbaarheid is iets wat ik dankzij Pieter heb ervaren, en het is echt waar! Kwetsbaarheid is iets zo krachtigs en zo moois! Als ik terug naar de persoon die ik jaren terug was ben ik zo ontzettend veranderd. Van pessimistisch naar optimistisch, van onzeker naar zelfverzekerd! Naast mijn coachingstraject ben ik ook mee geweest op de Coachingsreis naar Italië die Pieter samen met Mathijs gecreëerd heeft. Deze reis was voor mij Life Changing. De Canyon tochten, en coachsessies geven mij de boost aan zelfvertrouwen die ik nog miste. Na deze avontuurlijke, uitdagende en bovenal onvergetelijke reis had ik geen coachvraag meer. Pieter heeft mij begeleid en geholpen met het zetten van heel veel stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor Pieter als mijn coach. Ik heb me nog nooit zo fijn en blij gevoeld bij mezelf en met mezelf. Ik bewonder Pieter voor zijn openheid, oprechtheid en zijn passie voor coaching. Pieter is een confronterende coach die, waar nodig, recht door zee is en je een spiegel voor houdt om je inzichten te geven die je verder zullen helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Dit breng soms moeilijke momenten met zich mee, maar ook deze zijn nodig om verder te komen! Pieter doet alles vanuit goede intenties en een goed hart. Pieter is echt een topper!

Foty Awards 2022
Direct, correct, empathisch, hart van goud Geweldig
7 maanden geleden

Sinds een maand of negen heb ik dagelijks contact met Pieter. Dit begon als een challenge om 1x per week het koude water in te gaan, dat werd dagelijks 6u stipt. Tot op de dag van vandaag is dat een routine gebleken. Om 7u hebben wij een koud bad gehad, een work-out gedaan en een goed gesprek gevoerd. Dit is een erg goed begin van onze dag. Ik heb Pieter de afgelopen maanden zien groeien naar een zelfstandig ondernemer, die steeds meer in ziet welke kwaliteiten hij kan leveren. Hij komt met initiatieven om zichtbaarder te zijn en wordt daar steeds comfortabeler in. Tijdens onze waardevolle gesprekken ervaar ik dat hij een verhaal te vertellen heeft wat mensen aanspreekt. Dat ik daar niet de enige in ben blijkt uit het aantal aanvragen voor coaching. Dit worden er meer en meer. Pieter realiseert zich steeds meer dat hij voor zijn ideale klant kan gaan kiezen. Hierdoor zal hij nog meer waarde kunnen leveren en zal de klant dat ook zo ervaren. Pieter heeft een route uitgestippeld, vooralsnog komen al zijn doelstellingen uit.

Foty Awards 2022