Tekstbureau Paul Hauer

Paul Hauer

Geselecteerd

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Binnenkort zie je mijn pitchvideo hier, dus even afwachten. Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Stemronde begint over:
0:00:00:00
Status
Geselecteerd
Reviews (editie)
6
Gemiddelde beoordeling
Uitstekend

Profiel

Bedrijf Tekstbureau Paul Hauer
Plaats Nieuwegein
Ondernemersfase Ondernemer
Website paulhauer.nl

Over Mij

In augustus 2020 heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen en sindsdien schrijf ik teksten voor websites en webshops. Ik schrijf over ieder onderwerp en geen opdracht of uitdaging is te groot. Ik zet mij altijd in voor het beste resultaat en door de langdurige samenwerkingen die ik heb opgebouwd, heb ik ook bewezen dat ik van toegevoegde waarde kan zijn.

Mijn uitgelichte reviews

Aardig, energiek, resultaat gericht, creatief, sociaal vaardig. Geweldig
8 maanden geleden

Ik heb altijd hele fijne gesprekken met Paul. Paul denkt mee, is realistisch en zorgt voor een fijne werksfeer. Hij communiceert goed en fijn.

Foty Awards 2023
Doortastend, sociaal, rechtvaardig, vriendelijk en zorgzaam Geweldig
8 maanden geleden

Paul is een hardwerkende jongen met zijn hart op de juiste plek. Is doortastend en kan zich goed inleven in situaties. Zeer werkbekwaam enthousiast over bepaalde dingen die te wachten staan. Paul heeft een enorme groei doorgemaakt en weet dit goed te benutten. Ben ontzettend trots als tante, en wens hem het allerbeste.

Foty Awards 2023
scherp, snel, vriendelijk, spontaan Geweldig
8 maanden geleden

Ik vind Paul een hele vriendelijke man, werkt ontzettend snel en is oprecht geïnteresseerd. Wat ik mooi vind aan Paul, is dat hij aandacht heeft voor het onderwerp waar hij voor schrijft, ookal is het volslagen onbekend voor hem. Hij is bereid om zich volledig onder te dompelen in het vakgebied. Daarmee maakt Paul zich in allerlei vakgebieden sterk. Hij weet over heel veel onderwerpen iets te vertellen. Dit maakt het ook interessant om met Paul te sparren en samen te werken. Hij levert fantastisch werk voor onze klanten, die allemaal zo verschillend zijn. En keer op keer maakt hij er weer een fantastisch verhaal van.

Foty Awards 2023
Zeer goede tekstschrijver Uitstekend
8 maanden geleden

Paul is zeer goed in het schrijven van Teksten voor zowel Particulier als Bedrijven en dergelijke, wil je iets voor beginnen zoals ze een eigen bedrijf of een goede CV laten opstellen Zou Ik Hem zeker aanbevelen. Hij kan Jou opweg helpen naar een goede toekomst.

Foty Awards 2023
Professioneel, betrouwbaar, flexibel, communicatief, kwaliteitsgericht Uitstekend
8 maanden geleden

Ik heb het genoegen om op wekelijkse basis met Paul samen te werken, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat hij een absoluut fantastische tekstschrijver is. Paul is een professional in hart en nieren, altijd in staat om hoogwaardige teksten te leveren. Onze samenwerking betreft terugkerende opdrachten, en keer op keer weet hij deze volgens de gestelde deadlines en onze strenge kwaliteitsnormen op te leveren. Wat ik vooral bewonder aan Paul is zijn flexibiliteit. Hij springt regelmatig in om mij uit de brand te helpen wanneer andere schrijvers onverwachte problemen hebben. Dit getuigt van zijn toewijding en zijn vermogen om oplossingsgericht te denken. Ik kan altijd rekenen op Paul, wat er ook gebeurt. Een ander aspect waarin Paul excelleert, is zijn uitstekende communicatievaardigheden. Hij luistert aandachtig naar mijn wensen en eisen, en weet deze feilloos te vertalen naar pakkende en doeltreffende teksten. Zijn vermogen om effectief te communiceren, zorgt ervoor dat onze samenwerking altijd soepel verloopt. Kortom, Paul is precies zoals een professionele tekstschrijver zich hoort te presenteren. Hij levert consistente kwaliteit, is flexibel, communicatief vaardig en betrouwbaar. Ik kan met een gerust hart stellen dat ik altijd op hem kan bouwen als ik kwaliteitsteksten nodig heb. Ik beveel Paul dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een tekstschrijver die boven verwachting presteert.

Foty Awards 2023