World of Possibilities

Nienke Schuttelaar

Geselecteerd

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Binnenkort zie je mijn pitchvideo hier, dus even afwachten. Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Stemronde begint over:
0:00:00:00
Status
Geselecteerd
Reviews (editie)
6
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf World of Possibilities
Plaats Zandvoort
Ondernemersfase Ondernemer
Website www.worldofpossibilities.nl

Over Mij

Hier ben ik dan midden in het leven enthousiast, energiek en doortastend. Een persoon die altijd het maximale uit haarzelf en haar omgeving wil halen. Kenmerken: ambitie, kracht, creativiteit en positiviteit. Een pramatisch persoon die onafhankelijk en doelgericht te werk gaat. Een commununicator en iemand die makkelijk verbanden legt en snel complexe situaties doorgrond. Scherp in de obervaties en gezellig in de omgang. Altijd kijkend naar waar er toegevoegde waarde kan worden geleverd. Vaak wordt er gezegd een inspirator of motivator. Ik ben Nienke Schuttelaar - Berkhout. Een ondernemer in hart en nieren. Ik ben er van overtuigd dat ik professionals en organisaties in de automatisering op de juiste koers weet te krijgen, te houden of te ondersteunen als er verbetering gewenst is. Ik weet hoe ik me in kan zetten 'maximale added value' te creeren en ben nog beter in staat om voordelen te vertalen naar succesverhalen door de kracht en het onderscheidend vermogen van een ieder, ook een organisatie, maximaal te benutten en de beperkende overtuigingen te elimineren. En dat is dan ook wat ik doe met mijn bedrijf! Het combineren van het creëren van succesverhalen en de inhoud (automatisering, ICT) is mijn kracht!

Mijn uitgelichte reviews

Gedreven, resultaatgericht, passievol en ambitieus! Geweldig
3 maanden geleden

Ik ken Nienke in eerste instantie vanuit een samenwerkingsverband waarin we actief met elkaar op zoek zijn gegaan naar nieuwe mogelijkheden die de twee betreffende bedrijven samen konden oppakken. Hieruit hebben we een aantal grote successen behaald. De relatie met Nienke heeft geleid tot het feit dat we haar een opdracht hebben kunnen geven binnen onze organisatie met flinke groei doelstellingen. Het team dat ze aanstuurt, coacht en opleid, heeft ze in korte tijd succesvol weten te maken en haar toegevoegde waarde is dan ook enorm. Ze denkt niet alleen mee binnen haar eigen opdracht, maar ook met de rest van de organisatie en hoe we als geheel verder kunnen komen. Deelt haar ervaringen met anderen en dit leidt tot groei van de gehele organisatie. Kortom een enorme aanwinst!

Foty Awards 2023
Enthousiast, passie en doelgericht! Geweldig
3 maanden geleden

Via een van de klanten van haar opdrachtgever, heb ik Nienke leren kennen als een zeer gedreven en ervaren collega, die weet van aanpakken en een kei is in samenwerking! Met enthousiasme, passie en doorzettingsvermogen, weet Nienke de verandering binnen de organisatie te weeg te brengen. Met volle overtuiging weet zij de juiste disciplines bij elkaar te brengen en de benodigde expertise over te brengen bij onze klant. Ze is een waardevolle en toegankelijke persoonlijkheid, fijne collega om mee samen te werken! Ik ben dankbaar voor de fijne samenwerking en ik kijk uit naar onze volgende!

Foty Awards 2023
Enthousiast, daadkrachtig, focus, vernieuwend Geweldig
4 maanden geleden

Nienke heb ik leren kennen als een enthousiaste opdrachtgever voor mij en tevens gemotiveerde, betrouwbare leidinggevende voor haar team. Nienke inspireert de mensen met wie ze werkt en weet teams en organisaties gericht tot grote hoogtes te brengen. Met haar zakelijk inzicht en gevoel voor kansen zet ze werkende strategiën uiteen waar haar opdrachtgevers mee verder kunnen als zij is vertrokken naar de volgende opdracht. Ik ken Nienke in de rol van opdrachtgever waarbij zij mij inhuurt om eenheid aan te brengen in bestaande teams en vanuit talent en betrokkenheid nieuwe teams samen te stellen. Met oog voor mens én opdracht geeft ze duidelijk richting en vertrouwen aan mij als trainer en gaat ze daadwerkelijk aan de slag met de adviezen die ik geef. Nienke is voor mij een ideale opdrachtgever omdat zij zich laat aanvullen waar nodig en de leiding neemt als de situatie daarom vraagt. Nienke schuwt de confrontatie niet en komt op voor de mensen met wie ze werkt zonder haar opdracht en zichzelf uit het oog te verliezen.

Foty Awards 2023
Topper! Visie, inzicht, intelligent en succesvol Geweldig
4 maanden geleden

Nienke is scherp, heeft visie en ziet zeer snel wat er verbeterd kan worden aan een proces of bedrijf. Haar marketinginzicht is fenomenaal! Ze maakt gemakkelijk contact en werkt vanuit de mens.

Foty Awards 2023
Inspirerend creatief hardwerkend menselijk doelgericht Geweldig
4 maanden geleden

Nienke kun je voor een boodschap sturen ze brengt zelf diepgang creativiteit van nieuwe inzichten samenwerking en ze gebruikt haar netwerk om de hoogst mogelijke score te halen voor de opdracht die je haar geeft

Foty Awards 2023