Kledingbibliotheek Middelburg

Michèle Piet

Deelnemer

Hoera, ik doe mee aan de Foty Awards 2023 en maak kans op de volgende ronde!

Het is hierbij belangrijk dat ik referenties verzamel, dan vergroot ik de kans dat de organisatie mij selecteert voor de Foty Awards 2023. Alvast bedankt!

Schrijf referentie
Registratieronde eindigt over:
0:00:00:00
De selectieronde start over 2 weken
Status
Deelnemer
Reviews (editie)
0
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf Kledingbibliotheek Middelburg
Plaats Middelburg
Ondernemersfase Ondernemer
Website www.tresm.nl

Over Mij

Als professioneel kleermaker met eigen atelier, Michèle Mode Middelburg, ben ik bijna 7 jaar geleden Kledingbibliotheek Middelburg begonnen, omdat ik vind dat vooral gelegenheidskleding meerdere keren mee zou moeten gaan. Bij Kledingbibliotheek Middelburg vind je kleding om te huren voor trouw, rouw, gala en sollicitatie, die natuurlijk op maat gemaakt wordt voor jouw rode loper moment. Daarnaast is er een stroom gedoneerde trouwkleding die gratis uitgeleend wordt aan vooraf aangemelde minima. Natuurlijk moet het vermaakwerk daarvan wel betaald worden, maar er is altijd een familielid die deze kosten op zich neemt. In mijn kleermakerschap ontwerp en realiseer ik vele wensen van anderen. Om bij nieuwe klanten tot een goed resultaat te komen ben ik al jaren geleden begonnen met de proefmodellen te maken in vergelijkbare stoffen, waardoor in de winkel Kledingbibliotheek Middelburg ook unieke stuks te koop zijn. Ook is er een grote voorraad aan verkleedkleding om te verhuren, waarvan het merendeel door mij gemaakt is in eigen atelier. Om al deze verhuurstukken te kunnen wassen heb ik een grote wasmachine aangeschaft die op zonnepanelen is aangesloten en het wasmiddel dat ik gebruik heb ik zelf ontwikkeld en bevat natuurlijk geen fosfaten. Sinds een paar jaar wordt er ook kleding ingeleverd voor de Kledingbank Zeeland, deze kleding wordt door mij nagekeken en eventueel gerepareerd zodat deze voor de minima weer als nieuw is.

Mijn uitgelichte reviews

Heel vriendelijk en kundig Uitstekend
8 maanden geleden

Michelle is heel aardig . Luistert goed en professioneel.

Foty Awards 2022
betrouwbaar, behulpzaam, aardig, erg goed in haar vak Geweldig
8 maanden geleden

Michele is een vak vrouw en een maatschappelijk verantwoord onderneemster met een groot hart . Naast de maatkleding die ze voor je perfect kan maken denkt ze altijd mee hoe ze met het inzet van haar mooie bedrijf het meest duurzame, natuurvriendelijke product kan gebruiken. Maatkleding, moeilijke maten, kleding verhuur voor speciale gelegenheden, bruidsmode maar ook kleiding advies is allemaal mogelijk bij Kledingbibliotheek Middelburg. Daarnaast heeft Michele het boek Met Recepten uit een ver verleden geschreven over hoe je zelf kan werken aan en het positief bewerken van jouw gezondheid, huishouden en verzorging door middel van plantheelkunde. Met handige en simpele recepten. GEWELDIG!

Foty Awards 2022
Enthousiast, warm en empatisch Geweldig
8 maanden geleden

Ik heb Michele leren kennis in haar Kledingbibliotheek. Ze verhuurt en vermaakt gelegenheidskleding en accessoires. Mooi duurzaam concept. Michele is vriendelijk en klantgericht. Niets is haar teveel. Michele is een duizendpoot. Ze is ook coupeuse, verzorgt kleding voor voorstellingen en films maar weet ook veel van de inwendige mens. Voel je je niet goed? Michele praat je niet alleen weer op het juiste pad maar heeft veel verstand van natuurlijke middelen om je gezondheid te ondersteunen. Eenvoudig en doeltreffend.

Foty Awards 2022