De Sterrestraal

Marga van Hest-Jansen

Geselecteerd

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Binnenkort zie je mijn pitchvideo hier, dus even afwachten. Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Stemronde begint over:
0:00:00:00
Status
Geselecteerd
Reviews (editie)
76
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf De Sterrestraal
Plaats Bladel
Ondernemersfase Ondernemer
Website www.desterrestraal.nl

Over Mij

Ik ben Marga van Hest, woonachtig in Bladel. Mijn praktijk ben ik begonnen met NEI en NLP-coaching, daarna uitgebreid met allerlei opleidingen/cursussen zoals familieopstellingen etc. en uiteindelijk de opleiding tot sportmasseur gevolgd. Toen dacht ik ik moet ervaring opdoen, leren die spieren te voelen en hier wil ik me op focussen. Focussen heb ik gedaan en ben 3 dagen per week in een zeer goed wellness resort in Den Bosch gaan werken als zzp-er, we hadden diensten van 9,5 uren op het einde van de dag had ik tussen de 15 en 20 gasten onder mijn handen doorgehad en dan 3x per week. Daarnaast bouwde ik thuis mijn praktijk uit met massages en uiteindelijk gingen er weken voorbij van 70 massages en kreeg ik enorm veel ervaring! Daar kwamen gasten met protheses, amputaties, allerlei beperkingen en aandoeningen. In mijn praktijk aan huis had het lang geduurd voordat ik deze ervaring zou hebben als ik ooit deze ervaring zou krijgen. Ik ging van 3 naar 2 dagen en van 2 dagen naar 1 dag bij het Wellness resort en uiteindelijk stopte ik volledig vorig jaar juni 2022. Ik zeg altijd tegen mensen masseren is een techniek dat kan iedereen leren maar spieren voelen in het lichaam dat is je gegeven of niet en dat maakt het verschil! Ik ben me gaan verbreden met allerlei massage opleidingen/cursussen en ondertussen gespecialiseerd in Deeptissuemassages dit werkt heel effectief voor mensen met nek-schouder en rugklachten, hoofdpijn, beginnende burn-out etc. Ik zie ook veel mensen met long-covid, deze hebben veel baat bij een goed massage op maat! Met deze massagevorm werk ik vooral met mijn ellenbogen, knokkels etc. Hiermee kan ik met mijn ellenbogen net zo goed de spieren voelen en hoe diep ik moet masseren dan met mijn handen! Ik vind het mooi mensen te kunnen helpen van klachten af te komen. Ook werk ik op locatie, stoelmassages bij bedrijven maar ook workshops bij organisaties, ik ben dan ook gedreven, enthousiast en vol energie! Ik heb de mooiste job ever!

Mijn uitgelichte reviews

Uitmuntend Uitstekend
2 maanden geleden

Een professionele, kundige en eerlijke vrouw met een luisterend oor voor haar klanten. Ik ben nu 3 maal naar haar praktijk geweest en kan zeggen dat mijn klachten al veel minder zijn. Ik raad haar zeker aan bij anderen.

Foty Awards 2023
Professioneel, liefdevol, gepassioneerd en hartelijk Uitstekend
2 maanden geleden

Ik heb bij Marga o.a. NEI-behandelingen en Deep Tissue Massages gehad. Marga weet feilloos aan te voelen wat je nodig hebt en wat aandachtsgebieden zijn. Marga stelt je op je gemak en is heel fijn in de omgang. Ik kijk altijd uit naar de afspraken bij Marga!

Foty Awards 2023
Gouden handjes, luisterend oor, weet van aanpakken Uitstekend
3 maanden geleden

Ik had enorme klachten van pijn in mijn lijf door vochtophopingen na de zwangerschap. Vooral mijn benen deden pijn en ik kon moeilijk lopen. Verschillende keren bij Marga geweest voor deep tissue massage en NEI. Mijn klachten verdwenen en mijn bloed begon letterlijk weer te stromen. Daarbij is het ook fijn om met haar te praten. Ze heeft me echt op weg geholpen. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Ik kan haar aan iedereen aanraden. Het is niet zomaar een massage, maar een massage met een doel.

Foty Awards 2023
Vakbekwaam, doeltreffend en professioneel Geweldig
3 maanden geleden

Marga is een lieve vrouw en bied naast de massages ook een luisterend oor. Ze gaat doelgericht te werk en weet waar ze het over heeft. Een echte topper!

Foty Awards 2023
Amazing Uitstekend
3 maanden geleden

Marga is such a talented masseuse. I was so impressed and left feeling incredibly relaxed. I will definitely be booking more treatments with her.

Foty Awards 2023