MOOIJMAN!

Joery Mooijman

Kandidaat

Steun jij mij?

Met jouw hulp maak ik kan op de publieksprijs!
Daarnaast kiest de jury mij wellicht als winnaar op basis van mijn pitch en referenties. Klik op onderstaande knop en Bekijk (+1), Like (+5) of deel (+10) mijn video op Facebook voor de publieksprijs!

Beoordelingsronde begint over:
0:00:00:00
Status
Kandidaat
Reviews (editie)
14
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf MOOIJMAN!
Plaats Rijswijk
Ondernemersfase Ondernemer
Website ismooijman.nl

Over Mij

Mijn naam is Joery Mooijman, 27 jaar oud en al sinds mijn 16de bezig vóór en achter de camera. Ooit begon ik met mijn vader's iPad en een barkruk om YouTube video's te maken. Al snel groeide dit uit tot een uit de hand gelopen hobby waarbij ik veel mooie dingen heb mogen doen en meemaken. Toen ik eenmaal een studie moest kiezen, kwam ik uit bij het toenmalige NHTV en de studie die voorheen International Media & Entertainment Management heette. Hier leerde ik om mijn kennis van videoproductie in een professionele omgeving in te zetten. Ook de liefde voor het ondernemerschap ontstond hier toen ik deel nam aan de Honours' Track Entrepreneurship. De eerste stap in mijn ondernemersavontuur werd pas echt gezet toen ik tijdens mijn meewerkstage bij KLM terecht kwam. Hier mocht ik samen met het social media team een videoformat ontwikkelen en uitvoeren: Intern On A Mission. Deze serie begon pas echt te lopen toen ik eigenlijk al klaar met mijn stage was. Dus dit was het perfecte moment om mijzelf als freelancer aan te bieden. Binnen enkele dagen na mijn stage stond ik ingeschreven bij de KvK en was MOOIJMAN! geboren met als eerste klant: de KLM. Skip een aantal maanden verder en ik ben aan het afstuderen bij T-Mobile binnen hun videoteam. Dit team werd uiteindelijk een zelfstandig creatief bureau en na mijn studie bleef ik hier plakken. Mijn vader, ook ondernemer, zei altijd: "Leer eerst maar voor een baas werken, voordat je voor jezelf gaat werken". Na twee jaar begon die ondernemersdrang toch weer te kriebelen. En dus, op 1 maart 2020, nam ik het besluit om voor het full-time ZZP'er bestaan te gaan. Twee weken later ging het hele land dicht door een wereldwijde epidemie...

Mijn uitgelichte reviews

Professioneel, resultaatgericht, gedreven, ambitieus, Geweldig
5 maanden geleden

Samen met Joery in begin van de corona periode binnen korte tijd een professionele livestream dienst opgezet. Hierbij heeft hij aangetoond dat hij snel kan schakelen en goed resultaatgericht kan werken. Was fijn om met hem samen te werken. Kortom een professional in zijn vakgebied.

Foty Awards 2022
Assertief, eerlijk, manusje-van-alles, ambitieus Uitstekend
5 maanden geleden

Met Joery haal je kwaliteit in huis; iemand die precies weet wat er moet gebeuren en hoe. Hij is gedisciplineerd en gaat nooit voor minder dat het beste resultaat. Er is geen fijnere samenwerking dan een samenwerking waarbij je weet dat het resultaat zonder uitzondering uitstekend is. Dat geeft gemoedsrust èn waar voor je geld.

Foty Awards 2022
Professioneel, Fijn in communicatie, Snel, Kundig, Relaxed Uitstekend
5 maanden geleden

Joery heeft voor ons meerdere video's gemaakt. Van animatie tot video's op locatie. Wij zijn heel blij met het resultaat. De communicatie met Joery verloopt heel prettig en hij weet wat hij doet. Hij brengt zelf ook veel ideeën aan waar je als klant in eerste instantie niet aan zou denken. Hij werkt snel en komt zijn afspraken na. Wij zijn niet alleen heel tevreden over de resultaten, maar ook over de samenwerking.

Foty Awards 2022
Leergierig, energiek, sociaal, specialist, behulpzaam Geweldig
5 maanden geleden

Samem met Joery hebben we Intern on a Mission opgezet. Het framework dat hij toen heeft bedacht is nog steeds actueel. Doel van deze opzet is vragen te stellen via video aan medewerkers van KLM die KLM-ers zelf niet meer kunnen vragen. Op deze manier krijgen passagiers een kijkje achter de schermen op een toegankelijke manier die beter past bij deze tijd. Hij dacht goed mee, en kwam met pragmatische oplossingen en ideeën. Hierdoor heeft Joery een bijdrage weten te leveren die na 6 jaar nog steeds werkbaar is. Zijn kennis van videografie, beeld en interviewen is in combinatie met zijn gezonde verstand en nieuwsgierigheid een toevoeging voor ons als opdrachtgever geweest

Foty Awards 2022
Creatief, resultaatgericht, daadkrachtig, professioneel Uitstekend
5 maanden geleden

Joery is een vakkundige videomaker. Ik heb verschillende malen met hem samengewerkt en alle video’s zijn boven verwachting goed en snel afgeleverd. Joery denkt mee om tot het juiste eindresultaat te komen. Daarnaast is hij een prettig persoon om mee samen te werken.

Foty Awards 2022