Rust na impact

irene kersten

Deelnemer

Hoera, ik doe mee aan de Foty Awards 2024 en maak kans op de volgende ronde!

Het is hierbij belangrijk dat ik referenties verzamel, dan vergroot ik de kans dat de organisatie mij selecteert voor de Foty Awards 2024. Alvast bedankt!

Schrijf referentie
Registratieronde eindigt over:
0:00:00:00
De selectieronde start over 1 maand
Status
Deelnemer
Reviews (editie)
0
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf Rust na impact
Plaats Asten
Ondernemersfase Ondernemer
Website www.rustnaimpact.nl

Over Mij

In 2014 startte Irene Rust na Impact, om met training, advies en begeleiding bedrijven, organisaties en scholen zelf in staat te stellen crisissituaties optimaal op te vangen, het zelfhelend vermogen op gang te brengen en alle betrokkenen effectieve nazorg te bieden – vanuit rust. Een crisissituatie maakt impact op een grote groep mensen. Van directe slachtoffers, betrokkenen, omstanders tot aan de daders. Allemaal mens, met een eigen verhaal. Dat weet Irene Kersten - met 25 jaar ervaring bij de politie – als geen ander. Bij de politie heeft Irene uiteenlopende crisissituaties opgevangen, waarbij zij situaties altijd in hun geheel benaderde. Een crisis rijkt ver en raakt mensen op verschillende manieren; iedereen dient gehoord en begrepen te worden, om zo toekomstige escalaties, trauma’s of uitval te voorkomen. De ondersteuning die iemand nodig heeft verschilt per situatie, persoon en rol. Waar de één gebaat is bij een luisterend oor of therapie, heeft de ander praktische ondersteuning of advies nodig. Wat de crisissituatie ook is; rust en overzicht, directe steun en het eerste contact zijn van cruciaal belang. Ondertussen werkt Irene samen met meerdere betrouwbare partners, die allemaal met de voeten in de klei staan. Met hun kennis, kunde en ervaring vormen zij een veilige landingsplek en bieden zij een duidelijke lijn – die leidt naar rust na impact.

Mijn uitgelichte reviews

Deskundig, emphatisch, ervaren, doorpakken. Uitstekend
10 maanden geleden

Irene is een fijne invoelende gesprekspartner, deskundig met veel ervaring. Doordat ze ook haar eigen verhaal durft te delen, is er verbondenheid en voelt haar hulp oprecht.

Foty Awards 2023
Vernieuwend Empathie Luisteren Doortastend Geweldig
10 maanden geleden

Meteen op de goede plek voor de juiste hulp. Dat is wat ik voelde bij de eerste afspraak met Irene. Ze bezit de kunst om aan te voelen waar en wanneer vanuit crisis te supporten en schakelt ook prettig over naar andere lagen van hulp. Dit is wat reguliere hulpverlening vaak mist, gewoon iemand naast je met ook nog eens gedegen kennis en kunde.

Foty Awards 2023
Zacht en krachtig tegelijk. Open en zonder te oordelen Geweldig
10 maanden geleden

Ik ken Irene sinds we samen de opleiding tot Gatekeeper trainer deden bij 113 Zelfmoordpreventie. Ik ken haar als een bevlogen professional met een gouden hart. Ze is daadkrachtig en zacht tegelijkertijd en heeft de kwaliteit echt ruimte te geven aan anderen. Dat maakt haar niet alleen een goede professional maar ook een prachtig mens.

Foty Awards 2023
Topper Geweldig
10 maanden geleden

Wat ik hoor en zie van haar, maakt haar op dit specifieke gebied een deskundige!

Foty Awards 2023
Betrokken, doortastend, openminded, eerlijk, empathisch Geweldig
10 maanden geleden

Ik heb haar leren kennen op de uitvaart van ‘n klant van mij. Dat was de start voor ‘n jarenlange samenwerking bij het opzetten van haar prachtige methode Delen is helen. Ik was onder de indruk van de combinatie van de eenvoud en professionaliteit waarmee ze haar werk doet. Een prachtig voorbeeld van onbewuste bekwaamheid. Daarnaast is ze gewoon een hele prettige persoonlijkheid om mee samen te werken.

Foty Awards 2023