INGclusive

Ingrid Ravensbergen

Kandidaat finalist

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Binnenkort zie je mijn pitchvideo hier, dus even afwachten. Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Beoordelingsronde eindigt over:
0:00:00:00
De finalistenronde start over 1 maand
Status
Kandidaat finalist
Reviews (editie)
6
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf INGclusive
Plaats Rijnsburg
Ondernemersfase Starter
Website www.ingclusive.nl

Over Mij

Ik ben Ingrid Ravensbergen, oprichter van INGclusive. Na het niet verlengen van mijn contract besloot ik volledig voor het ondernemerschap te gaan. Mijn passie? Het zichtbaar maken van de echte mensen achter bedrijven. Ik help MKB-bedrijven hun employer brand te versterken, zodat ze gemakkelijker talent aantrekken. Dit doe ik door middel van een uitgebreide employer brand analyse. Sfeer, cultuur en waarden zijn daarin heel bepalend. Ik interview medewerkers, creëer een samenvatting van de identiteit en lever een actieplan vol contentideeën. Met échte foto’s, video’s en verhalen zorgen we voor zichtbaarheid op social media. Mijn missie? Organisaties helpen het echte verhaal en hún missie naar buiten te brengen en daarmee het personeel kunnen aantrekken dat echt bij de organisatie past. Vervolgens kunnen zijn hun groeiambities waarmaken. Niet kunnen groeien met je bedrijf is eeuwig zonde!

Mijn uitgelichte reviews

Scherp, helder en doortastend Geweldig
2 maanden geleden

Ingrid heeft mij en de andere vrijwilligers van onze Buurderij geheel op vrijwillige basis een korte introductie gegeven in de ins-en-outs van de socials. Nu blijkt dat wij allen beter zijn in andere zaken, verzorgt ze onze Instagram posts. Zo fijn, ze ontzorgt ons én zorgt er voor dat we goed, helder en mooi aanwezig zijn. Ons klantenbestand is al gegroeid! Ze schat ons goed in, maakt passende uitingen en heeft erg leuke ideeen. Ze zorgt voor een fijne energieke vibe!

Foty Awards 2024
Vriendelijk, meedenkend, gedreven, gepassioneerd, persoonlijk Geweldig
2 maanden geleden

Ik heb Ingrid ervaren als iemand die mee veel enthousiasme haar werk doet. Ze verdiepte zich in mijn werk, bedrijf en mijn klanten waardoor ze met goede ideeën kwam om mijn bedrijf meer bekendheid te geven. Door haar kennis van en ervaring met social media helpt ze mij op die platformen mezelf te profileren.

Foty Awards 2024
Oprecht, betrouwbaar, creatief, enthousiast, intiatiefrijk Geweldig
2 maanden geleden

Voor Resources Limited was ik op zoek naar een professionele partij die mij kon helpen bij de volgende stap in communicatie en het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk. Als snel was de keuze gevallen op INGclusive. Ingrid begrijpt wat onze organisatie wil uitdragen en helpt daarbij steeds knap om dit handen en voeten te geven. De inzet van Ingrid draagt aantoonbaar bij aan onze zichtbaarheid en commerciële slagkracht. Het is fijn dat veel expertise bij haar samenkomt. Dit maakt het voor mij makkelijk en overzichtelijk om te schakelen en consistentie is geborgd. In haar aanpak is ze erg prettig om mee te werken. Ze denkt mee, geeft advies en wat ik belangrijk vind, ze geeft ook tegengas als dat nodig is. Alles om Resources Limited verder te helpen. Met haar enorme enthousiasme en gedrevenheid is het samenwerken eigenlijk simpelweg een feest. Knap dat ze me vaak een stap voor is en me keer op keer weet te verrassen met haar creativiteit en het begrijpen van de markt. Zelfs de fotoshoots, waar ik als ik eerlijk ben, eigenlijk wel tegenop zag, gaan inmiddels als vanzelf. Ingrid stelt je op je gemak en neemt de tijd. De juiste dosis humor en luchtigheid helpt daarbij enorm. Er is een ruime beeldbank beschikbaar waaruit Resources Limited ieder moment kan putten. Makkelijk en efficiënt! Op naar een lange, plezierige en succesvolle samenwerking!

Foty Awards 2024
Ziet mensen en bedrijven echt! Uitstekend
2 maanden geleden

Ingrid is enthousiast, open, behulpzaam een heel krachtig. Ze ziet jou en je bedrijf echt. Dus op de manier zoals jij het ook voor ogen had. Ze durft je uit te dagen om je te laten zien en misschien nog wel belangrijker: ze laat jou zien aan anderen. En in mijn geval deed ze dat niet omdat ze ervoor betaald werd, maar omdat ze het echt wilde delen. Ik werk ontzettend graag samen met Ingrid en kan altijd op haar rekenen.

Foty Awards 2024
vrolijk, rustig, creatief, mondig Geweldig
2 maanden geleden

Fijn intake gesprek, waarin Ingrid goed geluisterd heeft naar onze wensen. Een paar dagen voor onze afspraak voor het maken van de foto's heeft ze mij gevraagd naar een lijstje met 'wensen' zodat ze hier goed rekening mee kon houden. Ook tijdens onze afspraak hield ze deze erbij. Super fijn! Tijdens het foto's maken was Ingrid rustig en stelde de ander op zijn gemak. De kinderen vonden het erg leuk dat ze er was.

Foty Awards 2024