Gewoon Geke Fotografie

Geke Andeweg

Kandidaat finalist

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Beoordelingsronde eindigt over:
0:00:00:00
De finalistenronde start over 1 maand
Status
Kandidaat finalist
Reviews (editie)
35
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf Gewoon Geke Fotografie
Plaats Koekange
Ondernemersfase Ondernemer
Website www.gewoongeke.nl

Over Mij

Mijn naam is Geke Andeweg en ik ben een fotograaf met een missie. Het is mijn missie om herinneringen te creëren die troost bieden en een glimlach op je gezicht toveren, zelfs in moeilijke tijden. Want juist in deze momenten zijn herinneringen kostbaar. Toen mijn oma in een verzorgingshuis zat en haar geheugen verloor, lag er altijd een mapje met foto's op tafel. Foto's van mensen zodat ze gezichten en namen kon oefenen. Maar ook dat werd langzamerhand moeilijker. Terwijl sommige gebeurtenissen heel helder bleven. Het gevoel van het kopje koffie met de kinderen aan de keukentafel kon wel blijven bestaan, ook al wist ze de namen niet meer. Daarom ben ik begonnen met het aanbod van een day in your life fotoshoot, speciaal voor mensen die te maken hebben met ouderdom of ziekte. Hierbij loop ik een ochtend of een middag mee in het dagelijks leven, zodat ik de kleine, maar betekenisvolle momenten kan vastleggen. Of het nu gaat om het wekelijkse kopje koffie met de buurvrouw, de dagelijkse krant lezen, de soep uit moeders soeppan of de blik tussen opa en oma. Het zijn deze kleine momenten die zo mooi zijn om vast te houden. Afscheid moeten nemen van gezondheid, geheugen of afscheid van een dierbare. De afgelopen jaren ben ik hier als fotograaf steeds meer mee in aanraking gekomen en ik heb besloten het roer om te gooien en hierin verder te gaan. Het gaat niet alleen om verdriet, maar juist ook over liefde, het ophalen van mooie herinneringen en bovenal is er en ontstaat er verbinding. Dat mag ik vastleggen en aan de mensen teruggeven. Het draagt bij in het omgaan met rouw en geeft troost en steun. Dat ik zoiets waardevols mag doen vind ik een eer. Voor mij een van de mooiste vormen van fotografie.

Mijn uitgelichte reviews

Creatief, vrolijk en enthousiast, Geke Geweldig
2 maanden geleden

Geke is een fijn persoon, ze zorgt dat je je gelijk op je gemak voelt bij haar. Geke zie ik als een vrolijk, lief en enthousiast persoon die goed in haar werk is, gewoon door wie en hoe ze is.

Foty Awards 2024
Eerlijk, spontaan, gewoon Uitstekend
2 maanden geleden

Geke is gewoon Geke, ze is eerlijk, spontaan, behulpzaam en met humor op het juiste moment!

Foty Awards 2024
en Geke is professioneel Geweldig
2 maanden geleden

Geke is altijd vrolijk en spontaan. en de foto s zijn mooi

Foty Awards 2024
Relaxed Gezellig Professioneel Kwaliteit Uitstekend
2 maanden geleden

Geke is een fotograaf die op de juiste momenten een foto kan maken, zonder er al te veel druk op te leggen. Geke heeft onze kinderen op de foto gezet, ze luisterde goed naar onze wensen,maar gaf ook tips om nog mooiere foto's te krijgen en dat is gelukt. Ook heeft ze foto's gemaakt die ik voor social media gebruik, ook deze foto's zijn goed gelukt. Geke heeft er voor gezorgd dat de foto's mijn boek mooi in beeld brengen.

Foty Awards 2024
Professioneel ongedwongen gezellig origineel Uitstekend
2 maanden geleden

Geke maakt prachtige foto’s en doet dit in een hele fijne sfeer.

Foty Awards 2024