Business Goed Geregeld

Esther Krook

Deelnemer

Hoera, ik doe mee aan de Foty Awards 2023 en maak kans op de volgende ronde!

Het is hierbij belangrijk dat ik referenties verzamel, dan vergroot ik de kans dat de organisatie mij selecteert voor de Foty Awards 2023. Alvast bedankt!

Schrijf referentie
Registratieronde eindigt over:
0:00:00:00
De selectieronde start over 2 weken
Status
Deelnemer
Reviews (editie)
0
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf Business Goed Geregeld
Plaats Putten
Ondernemersfase Ondernemer
Website www.businessgoedgeregeld.nl

Over Mij

Esther Krook en vanaf mijn 40e ondernemer. Gestart in 2017 als Virtueel Assistent (VA). Dat was lekker binnen mijn comfortzone na 20 jaar loondienst in het officemanagement en HR. De bedrijfsnaam VA Goed Geregeld was snel gevonden omdat ik bekend sta als Esther regelt het wel. Na een paar jaar begon het te borrelen en ik kreeg steeds vaker de reactie "Jij jaagt mensen op een mooie manier aan om in actie te komen". In juni 2021 heb ik mijn Big Five for Life ontdekt en mijn reden van bestaan. Dagelijks zet ik stappen hierin om mijn Big Five for Life waar te maken en was het tijd om mijn bedrijf om te gooien. Sinds 2022 ben ik de Positieve Business Aanjager met het bedrijf Business Goed Geregeld. Een Positieve Business Aanjager is een ondernemer met een positieve instelling die gedurende een periode met ondernemers meereist in de ondernemersreis. Iemand die het beste in de ander naar boven haalt en de ander inspireert terwijl de ondernemer als drijvende kracht van haar bedrijf centraal staat. Hiervoor worden Positieve Aanjagers gebruikt. Een Positieve Aanjager is een hulpmiddel dat je inspireert en triggert om in actie te komen. Het is een instrument om leven en werk succesvol te maken. Mijn doelgroep is 40+ ondernemende vrouwen. Ik merk dat veel vrouwen die na jaren loondienst gaan ondernemen moeite hebben om de impact te maken die wel in hen zit. Er wordt ook veel van je gevraagd als je na jaren loondienst ineens ondernemer bent, zeg ik als ervaringsdeskundige. Mijn missie is om 40+ ondernemende vrouwen op te laten staan en impact te gaan maken met hun bedrijf. Heb lef, ga ervoor. De wereld heeft het nodig. We hebben iets moois toe te voegen aan deze wereld. Check podcast 40+ en ondernemend: https://open.spotify.com/show/3FWL0gmQHfNGQWRWBRRj8J Mijn reden van bestaan: Verbinden en inspireren vanuit, vertrouwen, positiviteit en liefde.

Mijn uitgelichte reviews

Eerlijk, begripvol, direct en doortastend Geweldig
8 maanden geleden

Esther begeleid mij in het opzetten van mij eigen onderneming. In dit traject houd ze mij verantwoordelijk en is ze mijn klankbord. Hierin biedt ze een luisterend oor en stelt zij kritische vragen, zodat ik verder nadenk over de gevolgen. Ook kijkt zij sterk naar mij als individu en past ze haar aanpak aan de persoon aan. Ze heeft heel snel door wat mijn valkuilen zijn en schroomt zich er niet voor mij te confronteren. Het is niet altijd fijn, maar haar insteek is altijd, zodat ik kan groeien. Verder kijkt ze ook naar de kwaliteiten die je al beschikt en laat ze mij goed met simpele voorbeelden zien hoe belangrijk die zijn en wat je er mee kan teweegbrengen.

Foty Awards 2022
Ambitieus, verbinder, mensenmens, tikje ongeduldig Geweldig
9 maanden geleden

Esther is een ambitieuze ondernemer. Ze wil graag succesvol zijn in wat ze doet. En met tomeloze energie gaat ze er voor. Het lukt dan ook. Esther is graag met mensen en is een echte verbinder. Ze is ook in staat om een mooie balans te hebben tussen werk en privé. Kortom een geslaagde zakenvrouw met een eigen stijl.

Foty Awards 2022
energieke creatieve inspirerende aanjager Uitstekend
9 maanden geleden

Esther is een positieve, inspirerende en zeer creatieve aanjager. Daar waar anderen stoppen gaat zij door! Dat is de basis van haar succes. Door anderen hier in mee te nemen is zij de ideale coach voor 40+ vrouwen die zijn vastgelopen met hun business.

Foty Awards 2022
Doorzetter, aanpakker, energiek, empathisch, leergierig Geweldig
9 maanden geleden

Toen ik Esther 4 jaar geleden ontmoette op het Veluwe starters event van Adinda Keizer, viel me meteen al op dat Esther nieuwsgierig, open en attent is. Ze pakt alles in haar onderneming zee professioneel aan en investeert in haar ontwikkeling. Wat je niet weet kan je leren. In de pittige laatste 2,5 jaar hebben we elkaar veel online gezien, en zag ik dat ze ook daar goed gebruik maakt van haar netwerk en mogelijkheden. In haar nieuwste academy van positieve aanjagers heb ik dan ook met veel plezier meegewerkt aan de podcast en bijgedragen met een online training. Ik vind Esther een verademing in de wereld van oppervlakkigheid. En een voorbeeld voor startende 40+ ondernemende vrouwen.

Foty Awards 2022
Positieve, energieke aanjager met aanstekelijk enthousiasme Geweldig
9 maanden geleden

Ester is één bonk positieve energie die mensen makkelijk meeneemt. Ze jaagt de boel flink aan en weet precies wanneer wat een handige interventie is. Tomeloze inzet en geduld heeft ze ook, het is een fantastische dame om mee samen te werken!

Foty Awards 2022