Dinanne Fotografie

Dinanne Kraal

Kandidaat finalist

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Beoordelingsronde eindigt over:
0:00:00:00
De finalistenronde start over 1 maand
Status
Kandidaat finalist
Reviews (editie)
18
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf Dinanne Fotografie
Plaats Meppel
Ondernemersfase Starter
Website www.dinannefotografie.nl

Over Mij

Sinds juni 2021 ben ik fotograaf, op dat moment deed ik voornamelijk portretfotoshoots en familieshoots. Sinds juni 2023 heb ik het roer omgegooid. Waarom het roer omgegooid? Omdat ik zelf voelde dat mijn hart meer bij de vrouwelijke onderneemsters lag en óók bij de womenshoots (ook wel boudoir genoemd). Door het zelf te ervaren wat een negatief zelfbeeld met je deed, voelde ik zo erg dat dit anders kon. Ik heb mijzelf veel te lang weggestopt oftewel een masker gedragen. Wij vrouwen mogen ons wel meer in het licht zetten, onszelf in ons kracht zetten. Onzekerheden mogen aan de kant en laten we gaan shinen. Daar ligt het goud voor de vrouw. Of het nu een fotoshoot is voor de vrouwelijk onderneemster of voor de womanshoot. De kracht en de pracht die de vrouw in zich heeft laat ik haar terug zien door de foto's. Dit geeft oprecht een boost aan haar zelfvertrouwen. De foto's zijn een positief anker voor een vrouw. Zo'n mooie en positieve energie komt er in haar vrij. Dit gun ik elke vrouw. Laat die positieve energie meer vrij en ga stralen! Als fotograaf zet ik de vrouw graag in het licht en haar kracht. Op een laagdrempelige manier doen we samen de fotoshoot. Uiteraard coach ik de vrouw en nemen we ook de tijd voor de fotoshoot. Samen kijken we ook naar de locatie, want als de locatie niet goed voelt voor een vrouw dan gaat ze dit ook zo ervaren tijdens de fotoshoot. Vanuit mijn eigen ervaring en zelfbeeld vanuit het verleden heb ik om die reden het roer omgegooid en heb ik al veel vrouwen mogen helpen om met een positief zelfbeeld naar haar zelf te laten kijken. Dit zijn vrouwelijk onderneemsters, maar ook de vrouwen die de womanshoot bij mij hebben gedaan. Hier ben ik zo trots op, zo trots op deze vrouwen. Elke vrouw of het nu een onderneemster is, moeder, partner, lang of klein, rolletje meer of minder, krullen of bijvoorbeeld rood haar ze mag zeker gezien worden en shinen in haar kracht. Daar ligt mijn missie om dit aan elke vrouw te laten zien.

Mijn uitgelichte reviews

Spontaan, enthousiast, creatief, meedenkend en lief Geweldig
2 maanden geleden

Tijdens de zwangerschapsshoot en de newbornshoot was Dinanne open en transparant. Ook gaf Dinanne verschillende opties over kleding, houding en poses. De sfeer was ongedwongen en prettig. Voor mijn zoontje had Dinanne kleding in huis, en een schaapsvel waardoor hij erg warm kon blijven liggen.

Foty Awards 2024
Persoonlijk betrokken creatief nieuwsgierig enthousiast Geweldig
2 maanden geleden

Ik heb 2 keer een fotohoot met Dinanne gedaan en was beide keren enthousiast over haar werkwijze en foto's. Ze is heel toegankelijk en geïnteresseerd in de persoon die ze gaat fotograferen. Ze stelt je op je gemak en heeft leuke ideeën voor de foto's. Het is een feestje om met haar te mogen werken! Of om haar fotomodel te zijn!

Foty Awards 2024
Ontzettend leuke/ gezellig vrouw die enorme passie heeft voor fotografie Uitstekend
2 maanden geleden

Dinanne is een gezellige, spontane en lieve vrouw die enorm veel passie heeft voor fotografie. Ik vond het ontzettend leuk om met haar samen te werken en dat ik voor haar lens stond! Dat voelde fijn en vertrouwd. De foto’s die ik kreeg zijn super mooi geworden! Erg blij mee! 😃

Foty Awards 2024
Ongedwongen professional met oog voor detail Uitstekend
2 maanden geleden

Het was fijn om met Dinanne samen te werken tijdens onze shoot Ze straalde een ongedwongen en ontspannen houding uit wat een positieve sfeer creëerde. Wat haar onderscheidde was haar oog voor detail en vermogen voor creatieve suggesties. Het eindresultaat overtrof de verwachtingen. Ik kan een samenwerking ten zeerste aanbevelen.

Foty Awards 2024
Een spontane dame welke vol passie haar werk doet. Geweldig
2 maanden geleden

Ik heb samen met mijn dochter en kleindochter een fotoshoot gedaan. Erg leuk. Mijn kleindochter had moeten maar oog voor 1 ding en dat was de prachtige jurk welke ze aan mocht tijdens de shoot. De foto's zijn prachtig geworden. Een mooie herinnering. Dinanne had veel geduld tijdens de shoot en gaf je een prettig gevoel.

Foty Awards 2024