Ont.Daan

Danielle Stoel

Kandidaat finalist

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Beoordelingsronde eindigt over:
0:00:00:00
De finalistenronde start over 1 maand
Status
Kandidaat finalist
Reviews (editie)
6
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf Ont.Daan
Plaats Zutphen
Ondernemersfase Starter
Website www.ont-daan.nl

Over Mij

Ik ben Danielle Stoel 33 jaar en kom uit Zutphen. Mijn bedrijf is Ont.staan na een wat roerige periode. Letterlijker vertaald ik werkte zo hard om gezien te worden dat ik een burn-out kreeg, volgde een pittig coaching traject om mezelf terug te vinden, begon aan een nieuwe baan en werd binnen 3 maanden alweer weg bezuinigd. Ik klopte met lood in mijn schoenen aan bij de UWV. Nog een keer een ervaring als dit? Nooit meer! Ik besloot wat tijd te nemen om de juiste keuze te maken, maar toen vervolgens het UWV traject ook alles behalve vanzelf liep, motiveerde me dit meer en meer om te laten zien dat het ook anders kan. Ik besloot al vrij snel de sprong in het diepe te maken en totaal buiten mijn veilige comfortzone dat te doen waar ik altijd al van droomde. Ik schreef een ondernemersplan en begin juli 2023 startte ik Ont.Daan! Met Ont.Daan sta ik voor het makkelijker maken van bedrijfsprocessen. Ik doe dit door de verbinding terug te zoeken die door bedrijfsblindheid of tunnelvisie niet meer gezien wordt. Met een objectieve en open visie stap ik het proces in en zorg dat jouw verhaal weer in basis goed staat, waardoor jouw personeel en/of klant goed begrijpt wat je doet en uitdraagt. In deze processen gaat men zien hoe belangrijk consistentie en samenwerken is. Dit gaat zowel om on- als offline platformen. Ook kijk ik mee naar hoe je jouw doelgroep goed kunt aanvliegen en waar je kansen laat liggen bij de al bestaande klanten van je bedrijf. Zoals je kunt lezen zijn er wat hobbels geweest. Hobbels die nodig waren om te groeien als mens en die de basis waren voor mijn bedrijf. Ik ben blij dat ik mijn positieve en enthousiaste vibe heb behouden en dat ik hierdoor mijn dromen nu durf na te jagen! In de toekomst hoop ik dan ook grote groepen mensen te mogen inspireren met dat wat ik doe. Voor nu wil ik bedrijven helpen bij het meer, mooier, beter & groter worden in de ruimste zin van het woord! Ik ben Ont.Daan en help graag bij je Ont.wikkeling!

Mijn uitgelichte reviews

Professioneel met goede ideeën Geweldig
2 maanden geleden

Danielle heeft veel ervaring op het gebied van marketing en sales. Ze heeft mij veel inspirerende tips en ideeën gegeven.

Foty Awards 2024
Geïnteresseerd, betrouwbaar, betrokken, eerlijk en vakkundig Uitstekend
2 maanden geleden

Danielle is een ondernemer die haar klanten helpt met heel veel passie en inzet. Ik heb voor verschillende projecten met haar samengewerkt en elke keer laat ze weer zien gedreven te zijn om het maximale eruit te halen. Dankzij haar kennis van sales, goede communicatieve vaardigheden en uitgebreide netwerk konden we steeds snel schakelen en tot het beste resultaat komen. Hierdoor konden we op diverse terreinen onze klanten goed bedienen en zelf ook goede producten leveren aan onze leverancier en leden.

Foty Awards 2024
Enthousiast - Gedreven - Vrolijk - Enorme uitstraling Geweldig
2 maanden geleden

Danielle is niet alleen een bron van inspiratie en motivatie, maar ook een onmisbare partner in mijn nieuwste project. Samen werken we aan het creëren van een boek voor mijn Parkinson-project, waarbij ik de foto's verzorg en zij zich toelegt op het leveren van de mooiste teksten. Wat onze samenwerking echt bijzonder maakt, is hoe moeiteloos we met elkaar kunnen praten en elkaar begrijpen. Haar warme persoonlijkheid en aanstekelijke enthousiasme maken haar niet alleen een genot om mee samen te werken, maar ook een uitstekende keuze voor dit project. Onze gezamenlijke passie voor persoonlijke groei en afkeer van onrecht zorgen ervoor dat ook zij niet alleen diepgaand begrijpt wat mensen drijft, maar ook gedreven is om positieve veranderingen teweeg te brengen. Bovendien voegt haar gemeenschappelijke interesse in fotografie een extra dimensie toe aan onze samenwerking, waardoor ons project nog meer impact krijgt. Met Danielle aan boord, bent u verzekerd van succes. Ik kijk uit naar de verdere plezierige samenwerking en naar het voltooien van mijn prachtige project.

Foty Awards 2024
dynamisch, professioneel, meedenkend, inzichtelijk Geweldig
2 maanden geleden

Ik heb Danielle leren kennen via een netwerkorganisatie, We hebben regelmatig zeer goed contact en kunnen zeer goed sparren. we kijken voortdurend naar mogelijkheden om soms ook gezamenlijk op te kunnen trekken bij opdrachten.

Foty Awards 2024
enthousiast, betrokken, kundig en makkelijk benaderbaar Geweldig
2 maanden geleden

Het samenwerken met Danielle is erg prettig. Zoals hierboven genoemd is ze erg betrokken en vanuit haar enthousiaste benadering gecombineerd met kundige, maar praktische toepassingen is ze in staat om haar klanten aan meer omzet te helpen. Dit doet ze door goed mee te denken en per situatie te bekijken wat op dat moment het beste is. Wat ik zelf heel erg prettig vind, is dat ze erg goed bereikbaar is en het mede daardoor erg prettig samenwerkt met haar.

Foty Awards 2024