Zeeland Retreats -YourTeam/OurCare

Daniela Verwilligen

Kandidaat

Steun jij mij?

Met jouw hulp maak ik kan op de publieksprijs!
Daarnaast kiest de jury mij wellicht als winnaar op basis van mijn pitch en referenties. Klik op onderstaande knop en Bekijk (+1), Like (+5) of deel (+10) mijn video op Facebook voor de publieksprijs!

Beoordelingsronde begint over:
0:00:00:00
Status
Kandidaat
Reviews (editie)
5
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf Zeeland Retreats -YourTeam/OurCare
Plaats Zeeland
Ondernemersfase Ondernemer
Website www.zeelandretreats.nl

Over Mij

Hallo FOTY AWARDS, mijn naam is Daniela Verwilligen (Udeanu) en ik ben een “ingeburgerde Zeeuw” en een positieve en enthousiaste ondernemer, oprichter en eigenaar van Zeeland Retreats- YourTeam/OurCare Ik 49 jaar jong en twee dochters verder ... Ik ben van origine Roemeens en opgegroeid in Boekarest waar ik geweldige herinneringen aan heb. Vanuit Boekarest ben ik ongeveer 23 jaar geleden naar Zeeland verhuist, voor mijn geweldige Zeeuwse man. Met Zeeland Retreats ontlast ik bedrijven in de organisatie van trainingen, heisessies en teambuildingsactiviteiten. Zo draag ik bij aan de teamontwikkeling en verbinding binnen hun organisatie. Al deze activiteiten dragen bij aan het succes van organisaties. Het is alleen zo’n gedoe om ze te organiseren… Niet wanneer je samenwerkt met mij werkt! Het enige wat je hoeft te doen, is aangeven wat je wensen en doelen zijn. Ik doe de rest. o De juiste coach of trainer inschakelen. o De meest inspirerende locatie boeken. o Het beste programma opstellen. o De lekkerste catering regelen. Alles. Waarom? Omdat ik het heerlijk vinden om je in alles te ontlasten. En omdat ik wil graag bijdragen aan de persoonlijke groei, verbinding en ontwikkeling binnen jouw bedrijf. Of dat nu is met een OR- of leiderschapscursus of training, een communicatietraining of een enerverende teambuildingsactiviteit. Ik regel het. Dit ben ik en Zeeland Retreats

Mijn uitgelichte reviews

Enthousiast Verbinder Netwerker Gedreven Uitstekend
6 maanden geleden

Daniela is een enthousiaste en gedreven onderneemster en een fijn persoon om mee samen te werken. Ze streeft altijd naar perfectie en dat zie je ook terug in haar activiteiten vanuit haar bedrijf Zeeland Retreats. Haar kracht is de finesse om goed aan te voelen wat een persoon, of bedrijf, nodig heeft om verder te ontwikkelen. Zij is een echte verbinder en netwerker in hart en nieren.

Foty Awards 2022
Betrouwbaar, gedreven, perfectionist, ondernemend Geweldig
6 maanden geleden

Ik heb Daniala leren kennen tijdens een netwerkevent. Dit is 1 van de talenten van Daniela, netwerken met als doel mogelijkheden tot samenwerking zoeken. Goed is niet goed genoeg voor Daniela en ik zie het aan haar als ze nog niet helemaal tevreden is met het resultaat. Ze streeft naar perfectie zodat het resultaat van haar ondernemen ver boven verwachting van haar relatie ligt.

Foty Awards 2022
Aimabel, gedreven, doorzetter, doelgericht met aandacht. Geweldig
6 maanden geleden

Een gedreven dame die alle moeite zal doen om dat wat van haar verlangt wordt op een meer dan goede wijze uit te voeren om een eindresultaat af te leveren van meer dan 100%. Zaken worden tot in de puntjes geregeld en afgewerkt met oog voor details.

Foty Awards 2022
Iemand die anderen inspireert Geweldig
6 maanden geleden

Al vele jaren is Daniela een drijvende factor achter enorm veel en diverse activiteiten op allerlei gebied. Waardoor zij met haar ervaring, kennis en de velen die zij kent iedere keer weer een verbindende omgeving schept. Ieder evenement dat zij organiseert is tot in de puntjes verzorgt en brengt altijd goede contacten tot stand. Door haar sprankelende en positieve persoonlijkheid geeft zij iedereen de kans om ook te shinen.

Foty Awards 2022
Enthousiast, volhardend, lief, gedreven Geweldig
6 maanden geleden

Daniela laat een blijvende indruk achter door haar oprechte interesse in jou en jouw verhaal. In haar werk voel je diezelfde aandacht. Ze zorgt echt voor die extra plus, die bijzondere beleving.

Foty Awards 2022