Christel verbindt

Christel Opstal

Kandidaat finalist

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Beoordelingsronde eindigt over:
0:00:00:00
De finalistenronde start over 1 maand
Status
Kandidaat finalist
Reviews (editie)
15
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf Christel verbindt
Plaats Dronten
Ondernemersfase Starter
Website www.christelverbindt.nl

Over Mij

Ik ben een creatieve ondernemer die zelf ontwikkelt wat ik mis in de praktijk. Een scholing rondom kinderen en jongeren met NAH (niet aangeboren hersenletsel), een training over levend verlies, een masterclass over NAH en hoogbegaafdheid, twee kinderboeken. Daarnaast ga ik met mensen in gesprek over NAH, om inzicht te creeƫren over NAH of in de zorg die geleverd wordt, wat er werkt en niet werkt. Mijn passie ligt bij gezinnen waarin NAH een rol speelt, op alle vlakken. Om meer zichtbaarheid te krijgen voor dit onderwerp ontwikkel ik nu een podcast serie met verhalen van mensen met NAH, zodat anderen zich herkennen en zich erkent kunnen voelen.

Mijn uitgelichte reviews

Christel is een topper! Geweldig
2 weken geleden

Christel ken ik als een betrokken, bevlogen en ondernemende persoonlijkheid, collega en zelfstandige. Is in bezit van heel veel kennis, toegankelijk en weet de weg door het complexe zorglandschap van NAH. Zij zet zich graag in en heeft ook een grote sociale kaart wat in casussen helpend is.

Foty Awards 2024
Mooi, passiebloem, getalenteerd, betrokken Uitstekend
2 weken geleden

Christel is een leuk mens erg professioneel en betrokken bij haar werk iemand met veel kennis en passie een top collega

Foty Awards 2024
Gedreven, betrokken gepassioneerd fijn mens Uitstekend
2 weken geleden

Ik ken Christel als collega casemanager. Ze heeft enorm veel kennis van hersenletsel bij volwassen en kinderen en ze heeft de capaciteit om dit op een duidelijke, voor iedereen te begrijpen taal uit te leggen. Ze kan mensen enorm enthousiasmeren en is een hele fijne, lieve en betrokken collega om mee samen te werken. Ze is een gedreven ondernemer die heel goed is in haar vak! En een heel fijn mens!

Foty Awards 2024
enorm gedreven zeer bespraakt altijd vanuit de inhoud Uitstekend
2 weken geleden

Christel durft. Stelt vragen. Wil het snappen en zal doen. Altijd vanuit de inhoud met een grote dosis realiteitszin. Is aantoonbaar zeer resultaatrijk en bijna altijd breder en meer dan de (ogenschijnlijke) primaire vraag. Is erg kundig om het aantoonbare te vertalen om zo nog beter te borgen en een nog steilere leercurve te laten ontstaan bij allen betrokken.

Foty Awards 2024
Enthousiast, gedreven, professioneel, warm en krachtig Geweldig
3 weken geleden

Voor mijn podcast Het Gebutste Brein van mijn Vader (NTR/DOCS) ging ik in gesprek met Christel. Ze bleek niet alleen ongelooflijk veel te weten over hersenletsel en de gevolgen daarvan, maar kon er ook beeldend over vertellen. Ademloos zat ik te luisteren. Sindsdien volg ik haar via de socials. Geweldig om te zien hoe zij zich inzet voor een doel waar nog steeds te weinig aandacht voor is. Christel is de ideale kandidaat voor deze award.

Foty Awards 2024