Raw Vastgoedstyling

Caroline Van Haften

Kandidaat finalist

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Binnenkort zie je mijn pitchvideo hier, dus even afwachten. Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Beoordelingsronde eindigt over:
0:00:00:00
De finalistenronde start over 1 maand
Status
Kandidaat finalist
Reviews (editie)
9
Gemiddelde beoordeling
Uitstekend

Profiel

Bedrijf Raw Vastgoedstyling
Plaats Rotterdam
Ondernemersfase Starter
Website rawvastgoedstyling.nl

Over Mij

Na 20 jaar als leidinggevende te hebben gewerkt bij Pameijer ben ik in januari begonnen als ondernemer. Waar ik dacht 1 bedrijf te starten als vastgoedstylist en fotograaf heb ik nu 3 ondernemingen. Naast vastgoedstyling heb ik een bedrijf gestart als expat relocater en interim manager in de zorg. Voor al deze bedrijven is mijn drijfveer"ontzorgen". Een mega grote stap wat enorm buiten mijn comfort zone lag en ik geen moment spijt heb. Alle 3 bedrijven lopen geweldig goed. Doet het mij goed om te zien wat mijn bijdrage voor impact heeft in het leven van mensen. Ik geniet van elke dag en voelt werk niet meer aan als werk. Elke dag is een feestje. Als leidinggevende in de psychiatrie heb ik veel ervaring opgedaan met mensen van verschillende pluimage. Mocht ik gesprekken voeren met minister van zorg en een uur later stond ik in gesprek met een verward persoon. Deze diversiteit vond en vind ik prachtig in een stad als Rotterdam en heeft het mij geholpen om in mijn huidige werk aan te sluiten en snel een connectie te maken met opdrachtgevers. Rotterdam is een stad met veel kennismigranten, dat maakt mijn stad zo divers en bruisend. Door mijn persoonlijke expat service; het zoeken van passend huisvesting, taxiservice en een gevulde koelkast bij aankomst zorg ik voor een zachte landing. Doordat zij alleen met mij contact hebben is dit een heel persoonlijk contact. Zelfs als zij al weken in Rotterdam wonen en werken krijg ik uitnodigingen voor feestjes, alsof ik onderdeel ben van hun sociale netwerk. Mijn kracht en onderscheidend vermogen zijn mijn persoonlijke benadering en mijn enthousiasme. Ik geloof sterk in het opbouwen van persoonlijke relaties met mijn klanten, waardoor ik in staat ben om hun behoeften en wensen goed te begrijpen en hierop in te spelen. Mijn enthousiasme voor mijn werk straalt door in alles wat ik doe, van het eerste contact tot de aflevering van mijn diensten. Dit enthousiasme motiveert niet alleen mijzelf, maar ook mijn klanten, waardoor we samen.

Mijn uitgelichte reviews

TOPPER Uitstekend
2 maanden geleden

Jouw toewijding en passie zijn echt bewonderenswaardig, en ik geloof dat je deze prijs echt verdient. Veel succes, ik duim voor je!

Foty Awards 2024
Doorzetter, oprecht, eerlijk en vakkundig Geweldig
3 maanden geleden

Zij is super sociaal en heel easy going. Staat altijd voor ons klaar. En gun haar van harte dat ze de fotya awards wint. Ze werkt hard aan haar bedrijf en is heel vakkundig.

Foty Awards 2024
Betrokken, krachtig, en zorgzaam. Geweldig
3 maanden geleden

Als studiegenoot heb ik haar leren kennen als een krachtige dame, weet waar ze naar toe wil, werkt hier dan ook hard voor en altijd betrokken!

Foty Awards 2024
Doorzetter, recht voor zijn raap, topwijf! Uitstekend
3 maanden geleden

Ik ken Caroline als een wijf met ballen op zijn Rotterdams gezegd. What you see is what you get. Getalenteerd en gedreven. Gaat voor haar passie. Een mooi mens.

Foty Awards 2024
Top betrouwbar Uitstekend
3 maanden geleden

Ik heb zeer goede professionele ervaringen met haar gehad. Ze is zo enthousiast en leeft voor haar werk. Top vrouw.

Foty Awards 2024