BVAssist

Brenda Stelpstra

Kandidaat finalist

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Beoordelingsronde eindigt over:
0:00:00:00
De finalistenronde start over 1 maand
Status
Kandidaat finalist
Reviews (editie)
16
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf BVAssist
Plaats Zwolle
Ondernemersfase Ondernemer
Website www.bvassist.com

Over Mij

De afgelopen 6 jaar heb ik als Online officemanager en Online projectmanager waardevolle ervaringen opgedaan door samen te werken met diverse klanten. Mijn diensten werden ingeroepen door verschillende trainers, coaches en zelfs een techbedrijf. Tijdens deze periode heb ik hun teams zien groeien en heb ik mijn vaardigheden als HR-manager kunnen ontwikkelen door hen te assisteren bij het samenstellen van hun teams. Maar ook met mijn kennis over ADHD en Autisme heb ik mensen kunnen helpen binnen de verschillende teams. In 2022 ben ik begonnen om te spreken en trainen over samenwerken met ADHD en Autisme. Door de ervaring met mijn eigen neurodivergentie en die van mijn familie merkte ik dat ik mensen kan helpen met de communicatie in een team en de invulling van posities. Eind 2022 stond mijn wereld op z’n kop toen ik, midden in mijn avontuur als zelfstandige, de diagnose baarmoederhalskanker kreeg. De behandeling en het herstel zijn zwaar, zwaarder dan ik had verwacht. Na de chemotherapie en bestraling volgde een uitdagend herstelproces dat soms behoorlijk frustrerend is. Dit zorgde ervoor dat ook samenwerken met kanker aan mijn vaardigheden werd toegevoegd. In 2024 ben ik begonnen met de opleiding Ervaringsdeskundige aan het Windesheim in Zwolle. Hier leer ik hoe ik mijn vergaarde ervaringskennis in kan zetten voor onder andere Samenwerken met Kanker en Samenwerken met ADHD en Autisme. De opleiding wordt betaald door het KWF, waar ik heel dankbaar voor ben! Zo kan ik mijn missie (meer kennis en begrip op de werkvloer voor ADHD, autisme en kanker) nog beter uitvoeren! Mijn dagen zijn gevuld met een levendig gezinsleven, met twee zoons die gediagnosticeerd zijn met autisme en ADHD en alles wat er bij een gezinsleven komt kijken. En het runnen van mijn bedrijf en die van mijn man. Voor de toekomst van mijn kinderen en mijn kanker lotgenoten doe ik wat ik kan om deze positief te beïnvloeden! Het blijft pionieren, maar ik doe het graag! Next level inclusiviteit!

Mijn uitgelichte reviews

Attent, doelgericht, opmerkzaam, behulpzaam Geweldig
4 weken geleden

Brenda is een super gedreven ondernemer met hart voor de samenwerkingen die ze aangaat. Ze is loyaal, betrouwbaar, behulpzaam en eerlijk. Ik ben heel blij om Brenda in mijn netwerk te mogen hebben!

Foty Awards 2024
Zelfredzaam, inzicht, overzicht, duidelijk, vriendelijk Uitstekend
1 maand geleden

Ik heb Brenda als VA ingehuurd voor mijn bedrijf. Ze heeft daar in tijden van chaos orde en overzicht weten te scheppen in zowel mijn boekhouding, als de communicatie binnen en buiten mijn bedrijf. Met passie, nuance en daadkracht zijn veel zaken naar een hoger niveau getrokken. Prettig om met haar samen te werken door haar manier van communiceren en heldere werkwijze. Ze prikt feilloos door je (on-)zekerheden heen en kan daardoor ook goed oppikken waar kansen liggen... Kortom: geweldig mens om te mogen kennen én mee te werken.

Foty Awards 2024
Gedreven, contact makend, enthousiast Geweldig
2 maanden geleden

Brenda is al jaren officemanager bij ons, en we zijn blij met haar! Enthousiast, communicatief, vlot; onze klanten voelen zich altijd fijn en snel geholpen. Ze denkt mee, doet suggesties en deelt ideeën waarmee ze het bedrijf ook helpt intwikkelen.

Foty Awards 2024
Open , sociaal , grote levenservaring , kundig en staat voor iedereen open. Geweldig
2 maanden geleden

Brenda heeft een moeilijke schooljeugd gehad. Zij werd veel gepest omdat zij een eigen mening had en nog heeft. Toen ze veranderde van school bloeide zij. De MBO heeft haar goed gedaan specifiek de sociale kant. De zucht naar vrijheid en zelfstandigheid deed haar verhuizen naar Ameland. Daar heeft zij op toch al jonge leeftijd 6/7 jaar gewoond.Toen een relatie met haar huidige man een feit werd is zij verhuisd naar Zwolle. Na de kinderen begon het te kriebelen. De functie van audicien was te beperkt , ze wou meer. En ze heeft tot op heden veel meer gedaan , over een breed scala aan onderwerpen. Dat het KWF en het autisme / ADHD een belangrijke plaats innemen is logisch maar haar interesse is zeer breed , waardoor zij voor vele zaken te benaderen is Het maakt niet uit wat het probleem is zij vecht zich door de materie en draagt oplossingen

Foty Awards 2024
Betrokken, vriendelijk, behulpzaam Geweldig
2 maanden geleden

Ik werk al vijf jaar samen met Brenda. Ze ondersteunt mij en mijn bedrijf met allerhande office management taken en daarin is zij echt een sidekick. Ze is betrokken, vriendelijk en behulpzaam en ook een goede verbinder in teams.

Foty Awards 2024