Studio Birza Veluwe

Bianca Lipke

Kandidaat finalist

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Beoordelingsronde eindigt over:
0:00:00:00
De finalistenronde start over 1 maand
Status
Kandidaat finalist
Reviews (editie)
17
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf Studio Birza Veluwe
Plaats Elburg
Ondernemersfase Ondernemer
Website studiobirzaveluwe.nl

Over Mij

Mijn naam is Bianca Lipke. Ik ben 57 jaar, getrouwd , 2 dochters van 24 en 26. 6 jaar geleden ben ik gestart met Bianca regelt zaken (voor interieuradviezen en plannen) en een half jaar later samen met 2 compagnons studio Birza Veluwe. Een bedrijf wat zich bezig houdt met totaal projectinrichting. Dat doen wij voor de zakelijk markt, zorg en scholen. Het adviseren en begeleiden van opdrachtgevers naar een werkomgeving die de gebruikers optimaal laat functioneren. Wij vinden het belangrijk dat het kantoor een prettige omgeving is waar mensen met plezier werken, dat komt de productiviteit ten goede;) Ook voor zorg locaties is het van groot belang dat de bewoners zich prettig en veilig voelen. Met een goed interieurontwerp kun je daarvoor zorgen. Dat een huis een thuis mag zijn voor bewoners, daar houd ik mij dagelijks met veel plezier mee bezig. Het is fantastisch om organisaties te adviseren bij alle keuzes die gemaakt moeten worden om een interieur te realiseren welke past bij de uitstraling van de organisatie. Ik ben dol op mijn werk en heb er heel veel plezier in. Naast mijn werk houd ik van gezelligheid, met vriendinnen leuke activiteiten doen, lekker eten. Verder doe ik 2x per week aan powerwalking en vind ik het heerlijk om vroeg ochtend wandelingen te maken.

Mijn uitgelichte reviews

Fantastisch, lieve en creatieve dame! Geweldig
1 week geleden

Fijn om haar in mijn vriendenkring te hebben en daarnaast prettig om zakelijk mee te werken!

Foty Awards 2024
Gedreven Gepassioneerd Creatief Gemotiveerd Vriendelijk Geweldig
2 weken geleden

Bianca ken ik nu vanaf het begin van het jaar door de business club. Ook heb ik een paar projecten voor haar mogen doen. Ik ken haar als een enthousiaste creatieveling die voor haar klanten door het vuur gaat. Ze levert ontzettend mooie interieurs af bij haar klanten.

Foty Awards 2024
Professioneel, ambitieus, sympathiek, vakvrouw, inspirerend Geweldig
2 weken geleden

Bianca zet haar creatieve talenten in om werkruimtes, kantoren en commerciele ruimtes te transformeren. Ze creƫert inspirerende werkplekken die productiviteit en welzijn bevorderen. Daarnaast kan ze goed luisteren, is ze attent en bescheiden. Een fijn mens! Ze onthoudt speciale gebeurtenissen en doet daar iets mee, een kaartje een klein kanootje of gewoon een appje om je een hart onder de riem te steken.

Foty Awards 2024
Betrokken, creatief, behulpzaam, punctueel en aansluiten Geweldig
4 weken geleden

Bianca is een open, creatieve en punctuele ondernemer. Zij luistert goed naar feedback en weet dat goed terug te geven in de sfeerbeelden. Gewoon een prettig persoon.

Foty Awards 2024
een vrolijke vrouw met passie en kennis Geweldig
1 maand geleden

Bianca heeft veel kennis van interieur projecten is spontaan en tevens uitzonderlijk klant- en servicegericht. Ze doet eerlijk zaken en weet waar ze het over heeft. Bianca is altijd aan te bevelen!!

Foty Awards 2024