Balans in Werk & Mantelzorg

Annette Brueren

Kandidaat finalist

Dankzij jouw steun ben ik door naar de volgende ronde en maak kans op de finaleplek.

Gaaf, he? Je kunt me nog wel een referentie geven, die telt mee voor de juryprijs.

Schrijf referentie
Beoordelingsronde eindigt over:
0:00:00:00
De finalistenronde start over 1 maand
Status
Kandidaat finalist
Reviews (editie)
57
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf Balans in Werk & Mantelzorg
Plaats Hazerswoude-Dorp
Ondernemersfase Ondernemer
Website www.balansinwerkenmantelzorg.nl

Over Mij

Gedreven, vol passie en empathisch, dat ben ik niet alleen als mens, maar zeker ook als het over mijn werk gaat. Het verschil kunnen maken voor mensen dat is waar ik het voor doe. Als Adviseur Werk en Mantelzorg help en adviseer ik werkgevers en werknemers bij het vinden van een goede balans tussen Werk en Mantelzorg binnen de organisatie. Samen kijken we naar: hoe maak je deze combinatie goed werkend binnen je bedrijf of organisatie. Belangrijke kernwoorden hierin zijn: begrip, aandacht, vertrouwen en maatwerk. De huidige situatie wordt in kaart gebracht. Daarna kijken we naar: Wat is er nodig, beleid, welke oplossingen en mogelijkheden zijn er en hoe gaan we het implementeren en borgen. Ik geef ook presentaties en trainingen. Als Mantelzorgmakelaar ben ik er voor de werknemer, ik geef informatie, denk mee over wat er nodig is, zoek naar oplossingen en kan regeltaken overnemen. Als Mantelzorgcoach, coach ik de werknemer concreet bij het (her)vinden van de werk/privé balans en deze balans ook te behouden.

Mijn uitgelichte reviews

Gedreven ondernemer met een warm hart Geweldig
1 week geleden

Annette heeft ontzettend veel vakkennis. Die vertaalt zij moeiteloos in waardevolle ondersteuning voor haar opdrachtgevers. Al met een beperkte inzet kan zij een bedrijf veel geld helpen besparen en tegelijkertijd de mantelzorgers in dat bedrijf rust en evenwicht brengen. Medewerkers blij, werkgever blij.

Foty Awards 2024
Gaat door het vuur voor je Uitstekend
1 week geleden

Ik ken Annette als case manager, voor mijn moeder, mijn schoonvader en voor de dochter van een vriendin. Ze geeft hele goede adviezen, pakt de zaken direct op, gaat door het vuur voor je indien dat nodig is, is betrouwbaar, zakelijk, accuraat en heeft veel kennis van zaken! Dus voor ons een top case manager!

Foty Awards 2024
Authentiek, wilskracht, empathisch, integer, warm. Uitstekend
1 week geleden

Annette heeft mij aan de hand meegenomen en de weg gewezen in het doolfhof van de mantelzorg en verzorgingswereld. Ik voelde me gesteund en begrepen in mijn situatie waarin ik plotseling kwam te verkeren met mijn bejaarde ouders. Dankzij de hulp van Annette wonen mijn ouders nu in een prachtig particulier verzorgingshuis, een voorportaal van de hemel. Dat geeft mij en mijn ouders enorm veel stabiliteit en rust in hun laatste levensfase. Annette is een warme en integere vrouw en professioneel op wie ik blind durf te vertrouwen.

Foty Awards 2024
energiek eigenzinnig fijn persoonlijk benaderbaar Geweldig
2 weken geleden

Annette is een erg prettig mens in de omgang. Ze is altijd ready voor een praatje maar ook een gedreven professional. Ze weet heel goed wat ze wil. En helpt haar klanten nog als het moet diep in de nacht. Ze heeft een enorme kennisbank en is niet bang om die te delen. Als je resultaten wil dan moet je bij Annette Brueren van balans in werk en mantelzorg wezen.

Foty Awards 2024
Een topper! Geweldig
2 weken geleden

Annette en ik kennen elkaar vanuit onze functie als casemanager hersenletsel in het werkveld en de complexe wereld van NAH voor getroffenen en hun naasten. Haar kennis op het gebied van mantelzorg (ondersteuning) komt hierbij ook extra goed van pas in een casus.

Foty Awards 2024