AmarinsB Collection

Amarins Bronsema

Deelnemer

Hoera, ik doe mee aan de Foty Awards 2023 en maak kans op de volgende ronde!

Het is hierbij belangrijk dat ik referenties verzamel, dan vergroot ik de kans dat de organisatie mij selecteert voor de Foty Awards 2023. Alvast bedankt!

Schrijf referentie
Stemronde begint over:
0:00:00:00
Status
Deelnemer
Reviews (editie)
0
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf AmarinsB Collection
Plaats Hoogland
Ondernemersfase Starter
Website www.amarinsb.nl

Over Mij

Ik ben Amarins Bronsema, 11 jaar, en ik ben sinds juli 2021 ondernemer. Ik woon in Hoogland en daar heb ik aan huis mijn eigen bedrijf. Ik personaliseer kleding en andere artikelen voor bedrijven en particulieren. Je kunt bij mij al bestellen vanaf 1 stuk en krijgt dan nog steeds een aantrekkelijke prijs. Ook is het mogelijk om, door jou zelf aangeleverde artikelen bij mij te laten bedrukken. Ik kan bijna alles leveren en heb zelfs een eigen collectie voor ruiter en paard.

Mijn uitgelichte reviews

Fanatiek, service, vasthoudend, kwalitieit Uitstekend
1 jaar geleden

Wij hebben via Amarins onze personeelskleding besteld. Zeer tevreden. Zelfs bij het kleinste mankement wil ze persoonlijk alles voor je oplossen. Streeft enorm naar kwaliteit.

Foty Awards 2022
Enthousiast, creatief en behulpzaam Geweldig
1 jaar geleden

Amarins heeft mij een shirt cadeau gedaan met een mooie print van mijn paarden erop. Ik was hier zo van onder de indruk dat ik meerdere t-shirts besteld heb voor anderen. Fantastisch om te zien dat een 11-jarige zo ondernemend is!

Foty Awards 2022
Vriendelijk, snel, kwaliteit, prijsvriendelijk Uitstekend
1 jaar geleden

Ik heb bij Amarins een sweater gekocht en ik kan alleen maar positief zijn. De sweater pas precies zoals op de site en de juiste maat. Verder is hij snel bezorgd en ook nog eens heel leuk verpakt.

Foty Awards 2022
Creatieve slimme en preciese duizendpoot Geweldig
1 jaar geleden

Heb een laptophoes besteld met het logo van mijn bedrijf. Betrouwbaar en snel!

Foty Awards 2022
Uniek, persoonlijk en verrassingseffect Geweldig
1 jaar geleden

Ik was heel blij verrast met de mooie producten van Amarins. Er is duidelijk veel liefde en aandacht in gestopt. Een uniek geboorte cadeau om te krijgen en te geven

Foty Awards 2022