AmarinsB Collection

Amarins Bronsema

Kandidaat

Steun jij mij?

Met jouw hulp maak ik kan op de publieksprijs!
Daarnaast kiest de jury mij wellicht als winnaar op basis van mijn pitch en referenties. Klik op onderstaande knop en Bekijk (+1), Like (+5) of deel (+10) mijn video op Facebook voor de publieksprijs!

Beoordelingsronde begint over:
0:00:00:00
Status
Kandidaat
Reviews (editie)
20
Gemiddelde beoordeling
Geweldig

Profiel

Bedrijf AmarinsB Collection
Plaats Hoogland
Ondernemersfase Starter
Website www.amarinsb.nl

Over Mij

Ik ben Amarins Bronsema, 11 jaar, en ik ben sinds juli 2021 ondernemer. Ik woon in Hoogland en daar heb ik aan huis mijn eigen bedrijf. Ik personaliseer kleding en andere artikelen voor bedrijven en particulieren. Je kunt bij mij al bestellen vanaf 1 stuk en krijgt dan nog steeds een aantrekkelijke prijs. Ook is het mogelijk om, door jou zelf aangeleverde artikelen bij mij te laten bedrukken. Ik kan bijna alles leveren en heb zelfs een eigen collectie voor ruiter en paard.

Mijn uitgelichte reviews

Fanatiek, service, vasthoudend, kwalitieit Uitstekend
5 maanden geleden

Wij hebben via Amarins onze personeelskleding besteld. Zeer tevreden. Zelfs bij het kleinste mankement wil ze persoonlijk alles voor je oplossen. Streeft enorm naar kwaliteit.

Foty Awards 2022
Enthousiast, creatief en behulpzaam Geweldig
5 maanden geleden

Amarins heeft mij een shirt cadeau gedaan met een mooie print van mijn paarden erop. Ik was hier zo van onder de indruk dat ik meerdere t-shirts besteld heb voor anderen. Fantastisch om te zien dat een 11-jarige zo ondernemend is!

Foty Awards 2022
Vriendelijk, snel, kwaliteit, prijsvriendelijk Uitstekend
5 maanden geleden

Ik heb bij Amarins een sweater gekocht en ik kan alleen maar positief zijn. De sweater pas precies zoals op de site en de juiste maat. Verder is hij snel bezorgd en ook nog eens heel leuk verpakt.

Foty Awards 2022
Creatieve slimme en preciese duizendpoot Geweldig
5 maanden geleden

Heb een laptophoes besteld met het logo van mijn bedrijf. Betrouwbaar en snel!

Foty Awards 2022
Uniek, persoonlijk en verrassingseffect Geweldig
5 maanden geleden

Ik was heel blij verrast met de mooie producten van Amarins. Er is duidelijk veel liefde en aandacht in gestopt. Een uniek geboorte cadeau om te krijgen en te geven

Foty Awards 2022